Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Johnův volební program: Nahota – Věc veřejná?

Autor: šim - 
25. dubna 2010
05:00

Předvolební strategie strany Radka Johna Věci veřejné má jasný tah na jasnou branku. Jak zaujmout voliče? Nejlépe polonahými ženami! John se nebojí sáhnout do vlastních řad! Opět svléknul své stranické kolegyně.

Věci veřejné chtějí voličům ukázat, že mají ve svém vedení ženy. A ne ledajaké! Jsou půvabné a nestydí se. Pro stranu cokoliv! Klidně se i obnažit, naznačit, zapózovat. Nový kalendář s černobílými fotkami krásných žen se skvělý předvolební artikl, o tom žádná. Lepé političky jsou k nepřehlédnutí.

Naho - pro Veřejné blaho, ty bláho!

Markéta Reedová, Kateřina Klasnová, Lenka Andrýsová, Kristýna Kočí, Jana Pařízková a Karolína Peake. Těchto šest žen se svléklo pro veřejné blaho!

Jak si mezi sebe polonahé političky rozdělí jednotlivé body volebního programu strany?

Zabere na sociální politiku hluboký výstřih nebo spíše koketně odhalené rameno, černé punčošky a přísný pohled Kristýny Kočí, jedničky na kandidátce na severní Moravě?

547035:gallery:true:true

Zdravotnictví by mohla vzít pod patronát na mramorové desce s umyvadly před zrcadlem klečící s kartáčkem na zuby v puse Lenka Andrýsová, jednička na kandidátce v Olomouckém kraji a místopředsedkyně strany.

547031:gallery:true:true

Dopravu jednoznačně pro blonďatou Janu Pařízkovou. Přes její nevinný pohled zkrátka nejede vlak! Že by konečně zavál čerstvý vítr do Český drah?

547033:gallery:true:true

Niterné jitro, eh, totiž vnitro!, by se hodilo pro Kateřinu Klasnovou, která pózuje na široké rozvrkočené posteli s miloučkým psíkem.

547030:gallery:true:true

Mezi dveřmi postávající, jen do saka zahalená místopředsedkyně Karolína Peake, by zatím zvládla ministryni bez portfeje.

547034:gallery:true:true

A pražská kandidátka Markéta Reedová, která si v okně lakuje nehty na nohou? Na spravedlnost s ní! Lahvička s tmavým lakem jasně ukazuje, že si politička Reedová na růžovo svět opravdu nemaluje!

547032:gallery:true:true

Opakovaný vtip není vtipem

Není to poprvé, kdy se spoře oděné političky Věcích veřejných veřejně objevily na veřejnosti. Kristýna Kočí, Kateřina Klasnová, Karolína Peake a Lenka Andrýsová se na podzim 2009 nechaly v plavkách vyfotit na billboardy. Se sloganem „Kluky pusťte k vodě, volte naše holky,“ strana reagovala na předvolební billboardy ODS.

sirena ( 21. května 2010 07:56 )

sirena ( 21. května 2010 07:56 )

A to na politiky budou došlapovat tyhle "dámy"??? A na političky kdo, že by pan John osobně???

emiliem ( 27. dubna 2010 08:16 )

Mohlo by se zdát, že Věci veřejné trochu kopírují Paroubka. Buldozer si myslel, že ženská krása v podání herečky Kateřiny mu přiláká voliče. Ale zde se prezentují chytré, a to podtrhuji, ženy, političky, mladé, s rozhledem a svěžím myšlením, k tomu ještě krásné, no není toho dost, aby se různí škarohlídové tím tak trochu udusili?

martha987 ( 26. dubna 2010 11:30 )

nevim, pro by krasne politicky nemohly nafotit kalendar a upoutat tak na sebe trochu pozornosti,navic kdyz to jsou to vsechny vzdelane zeny..takovych by bylo potreba v parlamentu vic!!!a navic fotky to jsou pekne a decentni

georg-stuttgart ( 26. dubna 2010 07:02 )

tak koukam ze jsem se opjet trefil, a neres moji cestinu, jaci jsou politici v cesku, alkoholici-narkomani-a politicke prostitutky, kolik us bylo zverejnenych pripadu, ze ta, ci ona, s tim ci onym politikem a vse pres postel to neni politicka prostituce, a to co predvedl Jon je toho dukazem, jen si pockejte as se VV dostene do parlamentu, to bude pasak Jonn kasirovat a politici budou jen platit a platit, o co jde, jen o nejake statni projekty a statni dotace jen ve stovkach milionecha milijardech, nic noveho v cesku,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa