Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Do Prahy se vrací britský písničkář Tom Odell. Bude hvězdou Metronome festivalu

Autor: zzu - 
1. listopadu 2017
15:15

Na třetí ročník pražského Metronome festivalu dorazí také britský klavírista, zpěvák a písničkář Tom Odell (26). Prodej lístků na akci, která se uskuteční v červnu příštího roku, začal 1. listopadu. Zázemí Metronome festivalu poskytne i potřetí pražské Výstaviště.

„Náš festival je hlavně o kvalitní muzice, ale jde nám na prvním místě i o úroveň komfortu služeb. Návštěvníkům poskytujeme zázemí městského festivalu, který neztrácí na tradiční atmosféře. Bezpochyby jsme se toho za uplynulé dva ročníky hodně naučili a těšíme se, že si naše koncerty užijete v příjemném prostředí se službami, které odpovídají standardu pro rok 2018,“ popsala dramaturgyně festivalu Barbora Šubrtová.

Toma Odella jako první z ohlášených hvězd znají čeští posluchači už docela důvěrně. Loni vystoupil před vyprodanou Malou sportovní halou na pražském Výstavišti.

Vstupenky na Metronome Festival Prague 2018, který proběhne 22. a 23. června, se začínají prodávat o měsíc dříve než loni, a to 1. listopadu na oficiálním webu festivalu a v předprodejní síti Ticketpro. K dispozici jsou nyní dvoudenní vstupenky ke stání za 1490 Kč. Prvních 500 zájemců může využít akční ceny 1190 Kč. Do prodeje jde i limitovaná edice 50 kusů VIP vstupenek k sezení a s dalšími službami za 3490 Kč.

Podle organizátorů je Metronome Festival Prague po několika letech první velký popový a rockový festival na území Prahy. Zaměřuje se na všechny posluchačské vrstvy.

První ročník festivalu Metronome se na Výstavišti odehrál v roce 2016. Vedle hlavních hvězd Iggyho Popa a kapely Foals uvedl také skupinu Crystal Fighters. Z tuzemské scény pak J.A.R. s gospelovým sborem Maranatha či Ivana Krále s Jiřím Suchým a další interprety. Navštívilo jej 7500 hudebních fanoušků.

Loni tady vystoupil Sting, Kasabiann, The Veils, ale taky čeští interpreti jako David Koller, Monkey Business nebo Klára Vytisková.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi