Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující dotazníky ukrajinské armády: Jste připraveni střílet "civily"?

Autor: Marian Balog - 
7. května 2014
11:06

Ukrajinská armáda šokuje svět! Psychologické dotazníky mají za cíl zjistit ochotu vojáků použít zbraně proti civilistům. Ukrajina se řítí do propasti civilní války!

Ruskému zpravodajskému serveru LifeNews se podařilo získat kopie dotazníků, které používá armáda před tím, než pošle vojáky na východ země, kde vládnou rozsáhlé nepokoje.

Otázka č. 17 armádního psychotestu zní: „Jak hodnotíte svou schopnost použít zbraň v případě blokování (transportérů) a přítomnosti civilního obyvatelstva, včetně žen?“ V otázce č. 18 se pak Kyjev prá už zcela nevybíravě: „Jak oceňujete svou schopnost použít zbraň v případě, že se separatisté kryjí osobami ženského pohlaví, které s nimi sympatizují?“ Vyjádření ukrajinského ministerstva vnitra se do uzávěrky nepodařilo získat.

Jihovýchod země vládu v Kyjevě neuznává a země je již několik měsíců zmítána násilím. Při únorových demonstracích v Kyjevě bylo zabito 104 lidí, teď v pátek v Oděse dalších 46 uhořelo v budově odborové centrály, kde se střetli proruští radikálové s davem ukrajinských fotbalových hooligans. Stoupenci federalizace z masakru obvinili, ten naopak vyhlásil, že šlo o předem připravenou provokaci vedenou z Ruska.

olkl ( 13. května 2014 08:43 )

Desatero správného Rusa 1) Rus nejezdí západními – kapitalistickými vozy! Máte přeci Lada, VAZ, GAZ, ZIL… 2) Rus nenosí západní oblečení a doplňky! Žádný Vuitton, Armani, Dolce Gabana…máte své onuce, holínky, maskáče, ušanky… 3) Rus odmítá kapitalistickou měnu! Žádné Dolary a EUR…máte svůj silný Rubl na věčné časy a nikdy jinak! 4) Rus odmítá jídlo a nápoje ze Západu! Již nikdy Plzeňské pivo, Francouzský koňak, hovězí steaky či vepřové pečeně…máte rybu, butrbrot a Stolichnuyu 5) Rus nekouří imperialistické americké cigarety! Žádné Marlboro, pouze machorku! 6) Rus nejezdí na západní dovolené! Máte svůj ukradený Krym s Artekem a moře pro utužení zdraví je doporučováno zvláště Severní moře. 7) Rus nepoužívá západní mobilní telefony! Pouze typy Elektronika, za odměnu lux. verze z Číny. Hlavně nezapomenout – Pozor, nepřítel naslouchá! 8) Rus nepoužívá internet, západní štvavé sociální sítě jako Facebook a nejlépe vůbec žádné PC, vyvinuté a vyrobené v EU či USA. Také jejich špiónské programy nepoužíváme…žádný MAC či Windows…sami sdelaete ili skopiruete. 9) Rus neposlouchá západní hudbu! Máte Alexandrovce či Pugačevu…Kupujete jen vaše (na černo ukradená) CD, aby imperialisté nebohatli! 10) Rus nesleduje západní filmy, máte dostatek velkolepých režisérů a děl! Nikdy by si nekoupil originální (nevypálené) DVD a nepodpořil západního autora ! Opatrnosti je třeba i u filmů Sovětské produkce (např. Vlk a zajíc), aby hrdina nekouřil, nepil a nemluvil sprostě. Bůh s vámi, tovarisci!

123automobil ( 10. května 2014 07:54 )

123automobil ( 10. května 2014 07:54 )

123automobil ( 10. května 2014 07:53 )

123automobil ( 10. května 2014 07:53 )

Zobrazit celou diskusi