Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Násilí zastínilo referendum: Na východě Ukrajiny střílejí civilisty!

Autor: Marian Balog - 
10. května 2014
18:19

V neděli 11. května pořádají města Lugansk a Doněck referenda o odtržení regionů od Ukrajiny. Východ země se topí v krvi, nastupuje chaos!

Ruská média zveřejnila videa, na kterých je vidět, jak ukrajinští vojáci střílejí do neozbrojených obyvatel a obrněné transportéry najíždějí do lidí!

Proruští ozbrojenci pro změnu unesli pracovníky Mezinárodního červeného kříže, ale o pár hodin později je propustili. Zdá se tak, že se Ukrajina nenávratné řítí do chřtánu občanské války.

V noci na dnešek navíc vyhořela místní policejní stanice, do plamenů se dostala ale i radnice, ve které ale naštěstí nebyl v tu chvíli žádný člověk. 

czrus ( 12. května 2014 20:08 )

NEBOJ TO TE BRZO PROJDE ! TA HORECKA ! HODNE LIDI VERILI ZE USA to je demokratija ale vzdicki to dopadlo tak jako v IRAKU , LIBII , JUHOSLAVII , KOREJI , JAPONSKO - CHIROSIMA + NAHASAKI ! KUBA, CHCES ESTE ?

czrus ( 12. května 2014 18:59 )

NOVINARI CNN nevede vubec hde je Ukraina na mape VSETA inom zamyslite co zac pracuje pro CNN USA ! pokazali po TV , ze voni v USA po tv pokazali ze Ukraina vedle IRANA ! NU TO SEM SMAL tet chapu co se dee v USA !

czrus ( 12. května 2014 17:23 )

KOLEM 20 zoldaku USA uz zabili moderni zbrani co dala Russija povstancum , 7 vertulniku sastrelili shoreli s visadkari a jeste hodne inoj techniki znicela moderni zbran ! par zoldakum USA odrubili ruci a inym VSECHNI prsty strilei ich do 1 nohi a pustili ven spatki , te iny pos-rali s toho utikaji domu do usa ! vojaci s praviho sektoru fasisty maji stratu prez 300 ! voni vsechni asi mysleli ze jdu zabijet civilni obivatele ! a tadi sou povstanci vojaci co byli v avganistanu co zabijai inom prstama ! http://www.spiegel.de/politik/ausland/ukraine-krise-400-us-soeldner-von-academi-kaempfen-gegen- separatisten-a-968745.html#js-article-comments-box-pager

ninka64 ( 11. května 2014 22:40 )

Co čekat od fašisty zkurv...., že ty zrůdo.

sydnicka ( 11. května 2014 22:39 )

porad radeji spoplupracovat s USA jak s temi ruskymi bolseviky.

Zobrazit celou diskusi