Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Těhotná přítelkyně zastřelila youtubera Pedra (†22): Poslední vteřiny života točili na video

Autor: jh - 
24. června 2018
10:31

"Možná selžu, ale chci se buďto proslavit, nebo zemřít," říká Pedro Ruiz (†22) do kamery s odvahou ve tváři. Nakonec se mu podařilo obojí. V šíleném experimentu, kdy se snažil zastavit kulku knihou přitisklou na svou hruď, ho jeho těhotná přítelkyně zastřelila. Incidentu přihlížela také jejich čtyřletá dcera.

Za nevydařený kaskadérský kousek z roku června 2017 si Monalisa Perez (20) odseděla šest měsíců. Navíc má mladá dvojnásobná matka navždy zakázáno vlastnit střelnou zbraň. Policie nyní rok po tragické události zveřejnila část videa, aby od podobných pokusů odradila další.

Pedro si sice pokus zkusil "nanečisto" na jiné knize, kterou kulka neprošla, v osudovou chvilku však jeho výpočty selhaly. Náboj z Desert Eagle ráže 50 AE (13,9 mm), jedné z nejsilnějších pistolí k dostání, projel encyklopedií jako máslem a odvážlivce na místě zabil.

Video okamžik smrti neobsahuje, policie však zároveň zveřejnila transkript, který poslední okamžiky Pedrova života detailně popisují: Vystrašená Monalisa se chvíli před osudným výstřelem snaží přítele odradit. "Nemůžu to udělat, strašně se bojím," naříká. "Dokuď se trefíš do knihy, bude to v pořádku. Pojď!" odpoví Pedro. "Lásko, když tě zabiju, co bude s mým životem? Ne, to není v pořádku," sténá dívka. Nakonec se však odhodlá vystřelit a své dvě děti rázem připraví o otce.

Přivolaní policisté a záchranáři nedokázali mladíkovi pomoct. Monalisa dostala jen snížený trest, neboť dokázala prokázat, že ji Pedro k činu donutil.

Video  Poslední minuty odvážného youtubera  - youtube.com
Video se připravuje ...

crush ( 25. června 2018 10:44 )

Youtuber = Jeblington !!! O jednoho menej!!!

diskutujici ( 25. června 2018 07:38 )

Prima video, skoro 16 minut jenom mluvi. Kdo ceka, ze se na konci uvidi, jak ho sejme, ceka zbytecne

klop ( 24. června 2018 17:33 )

Monikay ( 24. června 2018 14:22 )

Každý svého štěstí strůjcem

Romanus76 ( 24. června 2018 13:52 )

 V Darwinových cenách by dostal 100%.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání