Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zastaví kniha kulku? Youtuberka před zraky malé dcerky zastřelila jejího otce kvůli videu

Autor: mav - 
29. června 2017
20:20

Chtěli se proslavit odvážnými videy. Aby se tak stalo, museli zaplatit cenu nejvyšší. Na jednom z nich se odvážlivec pokusil zastavit kulku knihou. To se mu ale nepovedlo, a tak ho matka jeho dětí před zraky dcerky zastřelila.

Mladý pár Monalisa Perez (19) a Pedro Ruiz III. (†22) založil rodinu nezvykle brzy. Už v 15 letech Monalisa otěhotněla. Pár všechno ustál a i nadále se miloval. Za několik měsíců by měla malá Aaliyah dostat bratříčka. Šťastnou rodinu však zasáhlo neštěstí. Aaliyah ztratila tátu. A co hůř! Viděla to na vlastní oči.

K nešťastné nehodě došlo při natáčení videa. Monalisa s Pedrem totiž chtěli prorazit jako youtubeři, ale k tomu měli dost daleko. Sledovaly je jen dvě stovky fanoušků. Dosud se chlubili rodinnou idylkou nebo točili fórky typu kobliha posypaná dětským pudrem. To na nějakou slávu pochopitelně nestačí, a tak vymysleli kaskadérský kousek.

„S Pedrem zřejmě natočíme jedno z nejnebezpečnějších videí historie. JEHO nápad, ne MŮJ,“ napsala Monalisa s několika smajlíky na Twitter toho osudného dne. Pedro si vymyslel, že si na prsou přidrží tlustou encyklopedii a nechá Monalisu do ní střelit.

Vše potřebné k tomuto nebezpečnému kousku měl Pedro doma připraveno. Údajně totiž vlastnil několik zbraní. Bohužel se však rozhodl zvolit jednu z největších a nejsilnějších pistolí na trhu: Desert Eagle ráže 50 AE (13,9 mm).

Ještě k tomu se rozhodl postavit ani ne půl metru od hlavně. Kulce mocného kalibru nedaly stovky stránek mnoho práce a prošla jimi jako nic. Nakonec skončila zavrtaná hluboko v kaskadérově hrudi. Monalisa zvládla zavolat záchranku, leč oživovací pokusy byly marné, v nemocnici jen konstatovali smrt.

„Povídal mi o tom nápadu, já mu říkala, ať to nedělá. Ale oni se tolik chtěli proslavit!“ uvedla Pedrova teta Claudia pro televizi WDAY. Střelkyně je nyní v cele. Policii pak vypověděla, že ji ke všemu Pedro přemluvil.

A ona se nechala, protože jí prý ukazoval jinou knihu, která kulku zastavila. Monalisa odevzdala i natočená videa, ale policie je zveřejňovat nehodlá. Za zabití hrozí Monalise maximálně desetileté vězení, čekat se dá ale nižší trest.

Svým způsobem Pedro a Monalisa svého cíle dosáhli: píše se o nich po celém světě. Ale převažují spíše negativní reakce, některé i hodně zlomyslné. „Jaká škoda, že jste to nevysílali v přímém přenosu!“ „Příště s bazukou, prosím!“ „Je to smutné, ale těm dětem takhle bude lépe. S takovými rodiči by určitě nebyly v bezpečí!“

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

bre-burda ( 29. června 2017 21:22 )

To je nemoc celé dnešní dekadentní společnosti. Honba za senzacemi, za adrenalinem. Nablblá selfie, youtuberství, blogerství a jiné kraviny. Krásu obyčejných věcí a vztahů už nevnímají. Zpovykaní, zfetovaní šílenci se ženou za přeludy.

Zobrazit celou diskusi