Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Všechny tady zabiju, hrozila sekyrou ozbrojená žena u základní školy

Autor: shp - 
2. března 2018
12:25

U Základní školy Toma Williamse v Las Vegas bylo pořádně rušno. Do jejího objektu totiž vtrhla šílená Kisstal Killough (33). Ozbrojená byla sekyrou a vykřikovala, že všechny zabije. Děti měly velký strach, když zjistily, co se děje.

Vypadala, že je pod vlivem neznámé drogy a vyhrožovala, že všechny zabije,“ prohlásil podle Daily Mailu důstojník Eric Leavitt. Ženu, která vypadala nebezpečně a vyděsila děti, naštěstí brzy zpacifikovala policejní hlídka.

Bylo to tak strašidelné,“ řekl čtvrťák Gael Duarte webu AZfamily.com. „Slyšel jsem paní, jak křičí: Zabiju vás. Poté jsem viděl, jak křičí a vedle ní je sekyra,“ dodal malý chlapec.

Podle zjištění Leavitta trpí Killough, která žije nedaleko školy, mentální poruchou. Obviněna byla z napadení zbraní, nedovoleného vstupu a vyhrožování. Vzhledem k psychickému stavu ženy se předpokládá, že jí bude přidělen státní právník.

VIDEO: Mladík na Silvestra přepadl benzinku se sekyrou v ruce: S ukradenými penězi chtěl hrát automaty

agfor ( 2. března 2018 15:44 )

To mají Amíci z toho, že furt čumí na bednu, kde jsou samí Supermani, Ironmani, Spidermani, Kapitáni America a podobné krávoviny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání