Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ind rozsekal svého osmiměsíčního syna sekyrou: Obětoval ho bohyni Kálí!

Ind zabil svého osmiměsíčního syna, aby uctil bohyni Kálí
Ind zabil svého osmiměsíčního syna, aby uctil bohyni Kálí  (Autor: profimedia.cz)
Autor: shp - 
12. října 2013
12:50

Jiný kraj, jiný mrav, říká se, ale pro tento brutální náboženský rituál nemají pochopení policisté ani ostatní lidé z indické vesnice Narain Purva. Rajkumar Chaurasia tak sekyrou zabil svého osmiměsíčního syna, údajně, protože mu to řekla bohyně Kálí.

Rajkumar Chaurasia svého osmiměsíčního syna důkladně vykoupal a vzal ho na modlitbu do chrámu. Poté se s ním vrátil domů do vesnice, kde vzal sekyru a před sochou Kálí ho zabil.

Sekyrou sekal do krku

Poté se snažil pláchnout, ale ostatní vesničané ho zadrželi a předali policii. Synovi podle manželky zasadil minimálně dvě rány do krku. Dítě nemělo nejmenší šanci přežít

Chtěl přinést štěstí bezdětným párům

Nebylo to přitom poprvé, co se otec o něco podobného pokusil. „Svého syna se pokusil zabít již po narození. Věřil, že když ho zabije, přinese tím štěstí bezdětným párům ve vesnici,“ prohlásil policejní mluvčí.

crab ( 13. října 2013 05:56 )

Musim se trochu zastata bible. Jeden z duvodu proc se Izraelite ve staroveku nesmeli stykat s okolnimi narody bylo i to, ze okolni narody prinaseli lidske obeti. Izraelite neprinaseli lidske obeti, ale zvireci a od smrti Jezise se neobetuji ani zvirata. Stvoritel Abrahamovi slibil, ze se Abraham stane velkym narodem jehoz prostrednictvim si budou zehnat vsechny narody zeme. Abraham mel se Sarou jedineho syna a vedel, pokud Izaka obetuje, Stvoritel ho vzkrisi. Jinak by Stvoritel svuj slib nemohl splnit. Pro Abraham to byla obrovska zkouska, protoze Stvoritel nikdy pred tim, ani po tom lidskou obet nevyzadoval, naopak je zakazoval Touto zkouskou Abraham prosel. A to, ze cirkve zabiji a vrazdi, vedou valky, dokonce zehnaji zbranim a na obou stranach jsou prislusnici stejneho nabozenstvi a jdou se navzajem zabijet, to bible neuci. Skutecni krestane nikoho nezabiji, s nikym nevalci. Co dela anglikanska cirkev a protestanti, nebo katolici a jejich historie, a dalsi cirkve. Maji krvavou historii a dokonce i dneska zabiji. Co se deje v Anglii, ale i jinde? Myslite si ze to jsou krestane? Takze ne bible, ale falesne nabozenstvi o kterem je i v bibli napsane. Bible uci lasku, Stvoritel je laska, ale radoby krestanske cirkve neuci lasku, ale nenavist a sami se obohacuji a shromazduji majetek. Vime jak katolici vedou se statem spory o majetek. I to je v rozporu s bibli.

zelena.karkulka ( 12. října 2013 22:21 )

Není tím zpochybněna Bible,ale její překlad.....Kdyby se v dnešní době vydala Bible opravdu řádně přeložená,asi by se tzv.pánbíčkáři divili

zelena.karkulka ( 12. října 2013 22:20 )

Tobě zřejmě ušlo,jak to s Abramem nakonec dopadlo,ne? Byla to zkouška....

mortis69 ( 12. října 2013 15:41 )

Nový zákon byl napsán o několik století později účelově křesťanským zrůdám a dál se dle potřeby přepisoval Když už zákon,tak starý společně s apokryfy-tam je ještě zlomek historie Jinak je bible zpochybněna již první větou.Elohim znamená množné číslo-takže bohové stvořili....

mortis69 ( 12. října 2013 15:34 )

To nebyla oběť,ale promyšlená vražda.Kálí je bohyně smrti a on se ohání porodností.Navíc její uctívači oběti škrtili,protože nesměli prolít krev.To ví každej,co se trochu hlouběji zabývá světovou historií.

Zobrazit celou diskusi