Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

V Přerově zakousl pes chlapce (†1), zemřel při návštěvě babičky

Autor: shp, rys - 
30. prosince 2017
12:04

Naprosto tragicky dopadla návštěva mladé ženy u její matky a sestry v bytě nacházejícím se Přerově - Předmostí, ve kterém žijí se psem. Žena si k příbuzným vzala i svého asi ročního synka. Pes ho napadl a zakousl poté, co ho dítě údajně píchlo prstíkem do oka.

K děsivé události došlo v pátek po poledni. Dítě prý psa píchlo prstíkem do oka. Zranění malého chlapce, kterému bylo podle informací Blesk.cz kolem jednoho roku, byla tak vážná, že na místě zemřel. Příbuzným pak zbyly jenom oči pro pláč. Pes patřil sestře, která žije s matkou.

Příčiny okolností a míry zavinění této nešťastné události vyšetřujeme. Pes byl zajištěn,“ řekl Blesk.cz policejní mluví František Kořínek. Další informace policie vzhledem k věku dítěte nezveřejnila. Případem se aktivně zabývá.

O jakou rasu psa jde?

Jaké rasy je policií zajištěný pes, který dítě zabil, není zcela jasné. Podle nepotvrzených informací Blesk.cz jde o argentinskou dogu. Pravděpodobně o jejího křžence. Toto plemeno je temperamentní a chová se vůči ostatním psům často dominantně.

Potřebuje kvalitní výcvik a neustálou péči. Jak jeho jméno napovídá, pochází toto plemeno z Argentiny, kde jsou tito psi často používáni jako hlídači objektů. V minulosti. se argentinské dogy dokonce používaly k lovu pum a jaguárů.

Další děsivý případ z Česka: Pes zohavil dívce tvář

aklik ( 31. prosince 2017 16:50 )

Každý píše o čemkoliv, zpětná vazba nulová. Diskuze postrádá smysl. A takhle je to ve všem a všude.

aklik ( 31. prosince 2017 12:25 )

Každý píše o čemkoliv, zpětná vazba nulová. Diskuze postrádá smysl. A takhle je to ve všem a všude.

sesta-k-dobru ( 31. prosince 2017 11:09 )

Banda darebáků a zlodějů se dere na hrad a jejich kampaň je založena na pomlouvání a hanobení prezidenta. S vámi bychom to vyhráli, vy komedianti, republika plná alibabů a ohnutý hřbet pod diktátem eurohujerů. Nakonec by jste ukradli nebo prošustrovali i ty korunovační klenoty! To si těch pražských ku.rev ještě užijeme do volby prezidenta. Co jméno to grázl a zloděj.Ty nejlepší kusy: 1// Topolánek-podvodník,člověk se diví,že má vůbec odvahu vylézt na veřejnost. S tím hovadem se vztyčeným ču.rá.kem by jsme byli pro celý svět národ kreténů.Gauner 2// Drahoš-za komoušů studoval v Hanoveru i se stipendiem za naše. Kromě estebáků se tam nikdo nedostal ,jen pedofilové jako Darmoš. 3// Horáčk,vexlák a estebák -krycí jméno sázkař.detaily níže. Tito grázli musí žít v nějakém vakuu,že si toto vůbec dovolí,nebo mají celý národ za stádo tupých bůvolů. Tak kavárna měla akci na právnické fakultě?? A vexlák a estebák Horáček prohlásil že hrad je potřeba vydenzifikovat? Já nevím co to je za grázla. Buď si myslí ,že celý národ oblbne,nebo mu hrabe. To si Horáčku fakt myslíš,že lidé neví co jsi zač?? Tak se prosím podívejte na toto: https://www.michalhoracek.cz/download/MH-Spis_StB.pdf

villon ( 31. prosince 2017 09:39 )

Problem je tlama bez koše, většina pejskařů psa při útočným výpadu neudrží. Nemluvě o zaslintaných nohavicích, to je jen bonus za němé kamarádství našich bližních...

diskutujici ( 31. prosince 2017 09:11 )

Tomu se rika nezapomenutelne Vanoce. Bohuzel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání