Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trampy zdrogovali a okradli: Zloději je uspali neznámou chemikálií

Autor: shp - 
1. září 2017
22:10

24. československý potlach trampů skončil pořádnou šmelinou. V Rožďalovicích, kde se akce konala, totiž řádila skupina zlodějů. Ti zvolili pro své nekalé úmysly ten nejhorší možný způsob, jak ho provést. Trampy totiž omámili neznámou drogou. 

Zloději odpočívající trampy ve stanech uspali neznámou látkou. Pak je obírali o peníze. Podle pořadatele vykradli takto minimálně 60 stanů. „Něco nastříkali do stanů a vykradli je, asi 60 stanů a aut. Byli to nějaký profíci,“ prohlásil pořadatel 24. československého potlachu Saša Prokeš podle TV Nova.

Trampové měli po probuzení bolesti hlavy. Mnohem silnější než ty po kocovině. Jeden ze zdravotníků na sociální síti vyzval všechny okradené, aby se podrobili vyšetření. „Kamarádi! Kdo jste byl zasažen otravou, dostavte se k lékaři! Nejedná se o běžný odběr. Podezření je na chloroform a rajský plyn! Tyto látky při vstřebání do těla v určitém množství mohou poškodit játra, slinivku a ledviny!“ napsal zdravotník.

Okamžitě jsme je odvezli na lékařské vyšetření spojené s odběrem krve,“ potvrdila případ policejní mluvčí Markéta Johnová. Pachatelé se nejdřív patrně v maskáčích nepozorovaně vmísili mezi skutečné trampy a hledali budoucí oběti. „Zkazili to. Nejvíc to odnesli Slováci, protože zloději si je vytipovali a kradli hlavně eura,“ dodal Prokeš. 

Někteří zloději si dávají i pauzu na sex:

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání