Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Stevard RegioJetu vyrazil černého pasažéra z vlaku: Video z Pardubic rozdělilo Česko

Autor: dce - 
28. března 2017
13:50

Pozdvižení na nádraží v Pardubicích způsobil před několika dny podle všeho opilý černý pasažér. Stavard ho z vlaku totiž doslova vyhodil přímo na peron. Motající se muž si to ovšem nechtěl nechat jen tak líbit. Video, které celou věc zachycuje, doslova rozdělilo Česko. Jedni stevardovi fandí a baví se, druzí celou věc kritizují.

„Bez peněz do vlaku nelez,“ stojí u videa, které se šíří po sociálních sítích. Na něm je zachyceno, jak se stevard společnosti RegioJet zbavuje černého pasažéra. Bez skrupulí ho prostě z vlaku vyhodí na peron v Pardubicích.

Vyražený cestující se ještě stevardovi pokouší podrazit nohy a nakonec strká ruku do zavírajících se dveří vlaku, aby mu zabránil v odjezdu. To se mu nakonec nepodařilo, a tak jen vzteky hází batohem na blízkou lavičku.

Muž se při chůzi zjevně motá, jeho řeč také není nějak zvlášt srozumitelná – dá se tedy předpokládat, že byl pod vlivem alkoholu. „Prostě ožralý dement , co dodat..,“ komentují video lidé na Instagramu. 

Celou věc nakonec řešilo i vedení firmy RegioJet. Ten člověk neměl jízdenku a už ve vlaku se choval způsobem, který obtěžoval ostatní cestující. Proto byl vyloučen z přepravy,“ řekl serveru TN.cz mluvčí společnosti RegioJet Aleš Ondrůj. K vyloučení problémového cestujícího z dopravy mají zaměstnaci právo, zejména kvůli bezpečnosti dalších cestujících.

suov ( 31. března 2017 12:34 )

Stevard by měl dostat odměnu,,,

suov ( 31. března 2017 12:31 )

Plnil si své povinnosti, a nikoho nehodil tak jak tady psali, naopak ten ožralá mu chtěl ze zadu porazit nohy,,,,

Macek79 ( 29. března 2017 19:43 )

černý jedině za jízdy

Macek79 ( 29. března 2017 19:41 )

Já za sebe dávám 100 bodů pro pana Stevarda...měl ho ještě nakopat do pr.ele. A ti ostatní co se ho zastávaj, taky nakkpat do pr.ele. Neměl ve vlaku co dělat. Ámen

ellenic ( 29. března 2017 19:22 )

trhnisinadledvinkou Přesně tak.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání