Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Odmítla sexuální návrh: Spolu s přítelem ji brutálně zbili

Takhle dopadl mladý pár po brutálním napadení skupinkou hostů.
Takhle dopadl mladý pár po brutálním napadení skupinkou hostů.  (Autor: Facebook)
Autor: INT, lm - 
5. března 2014
21:16

Neobvykle brutální napadení se odehrálo v České Lípě. Čtyři návštěvníci baru zbili ženu a jejího přítele poté, co napadená odmítla návrh k sexu. Starostka i policie tvrdí, že případ nebyl rasisticky motivovaný.

Celý konflikt se odehrál v baru Hong Kong na sídlišti Sever v České Lípě. Ženu tu měl jeden z hostů vulgárně vyzvat k orálnímu sexu. To se nelíbilo jejímu příteli a hodlal zjednat nápravu. "Chvíli jsme se dohadovali a on po mně hodil půllitr. Jen tak tak jsem uhnul," popisuje začátek rvačky pro iDnes.cz napadený Mirek (32).

"Když jsem uhnul před půllitrem, začal jsem vidět rudě. Vrhl jsem se na první dva a srazil je na zem. Ti druzí zas chytili moji přítelkyni. Když jsem se na ně otočil, dostal jsem něčím ránu do hlavy a od té doby jsem byl v bezvědomí," pokračuje ve vyprávění napadený muž. Ženu a muže surově zbili čtyři návštěvníci baru ve věku 20, 27, 28 a 41 let. Přivolaní policisté si prý při pohledu na muže mysleli, že je mrtvý.

"Z kamerového záznamu je patrné, že na ženu útočili převážně kopy. Tím jí způsobili kromě otřesu mozku a tržné rány na hlavě i zlomeniny obou lícních kostí, zlomeninu čelisti, tříštivou zlomeninu nosu a vyražení dvou zubů. Na traumatologickém oddělení českolipské nemocnice skončil spolu s ní i její přítel, kterého lékaři hospitalizovali s otřesem mozku, tržnými ranami na hlavě a v obličeji, zlomeninou nosu a poraněním chrupu," popsala následky konfliktu tisková českolipské mluvčí Ivana Baláková.

Podle policie i starostky neměl útok rasový podtext. "V České Lípě je klid, žádné napětí nevzniká. Kdyby se něco dělo, určitě bych to věděla," říká starostka České Lípy Hana Moudrá. Útočníci byli obviněni z výtržnictví a těžkého ublížení na zdraví. Za to jim hrozí trest odnětí svobody na tři až deset let.

 

lobotom ( 6. března 2014 21:01 )

Obnovit a aplikovat trest smrti! Deratizace!

peta66 ( 6. března 2014 18:57 )

Hnus, i ten postoj starostky, hlavně, aby byl klid, že? Jen technická, ten titulek má poněkud hloupý slovosled, nezbili spolu se svým přítelem jen ji, jak to vyznívá, ale zbili ji i jejího přítele

anka ( 6. března 2014 16:14 )

zadnice ( 6. března 2014 10:34 )

Ta Moudrá starostka je pěkně hloupá a prolhaná. Jasně se jedná o cigány a to je jasně rasisitické!!! Myslí, že si k bílým můžou vše dovolit!!!

ernstthal ( 6. března 2014 10:30 )

Asi má Moudrá(slepice) s výhulem cikánů zkušenost....Normální ženě při myšlence na orál s cikánem..... je na blití.....Česká Lípa??**za vyhnané Němce kvalitní náhrada,cikáni ze Slovenska** super obchod.Ještě že toho nedožil Konrád Henlein.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání