Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Školačka (12): Zatáhl mě do dodávky a svlékal mě

Dívka se již víckrát v minulosti léčila na psychiatrii - ilustrační foto.
Dívka se již víckrát v minulosti léčila na psychiatrii - ilustrační foto.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, oj - 
18. ledna 2011
19:36

Dvanáctiletá zraněná dívka z Mimoně na Českolipsku, pro kterou v pondělí musela vyjet záchranka, vypověděla, že ji neznámý muž zatáhl do dodávky a svlékal ji. Naštěstí se jí podařilo utéct. Podle lékaře znásilněna nebyla. Liberecká policie případ stále vyšetřuje jako podezření z omezování osobní svobody a pokus o znásilnění.

Dívka podle českolipská policejní mluvčí Ivany Balákové policistům řekla, že ji v pondělí kolem 16:00 v blízkosti praktické školy oslovil řidič dodávky, který ji následně natlačil do vozu a odjel s ní na neznámé místo. Dívka mu ale utekla a kolem 18:00 skončila v péči záchranářů s poraněným kotníkem.

Muže, který se dívku údajně pokusil znásilnit, se zatím nepodařilo dopadnout. "Bližší podrobnosti nebo popis pachatele, který dívenka uváděla, zatím zveřejňovat nebudeme, a to z toho důvodu, že byla velmi rozrušená a my s její výpovědí stále ještě pracujeme," řekla mluvčí policie. Vyšetřovatelé musí ještě některé části dívčiny výpovědi ověřit.

Dívka se v minulosti léčila na psychiatrii

Mluvčí krajské záchranné služby Lenka Markovičová v pondělí řekla, že se děvče v minulosti léčilo na psychiatrii a zdravotníci k němu vyjížděli už víckrát.
Jestli si mohlo pokus o znásilnění vymyslet, v tuto chvíli podle Balákové není možné říct. "Vzhledem k tomu, že jsme na začátku vyšetřování, žádná z variant se nedá vyloučit, ani potvrdit," doplnila mluvčí policie.

anelam ( 20. ledna 2011 14:37 )

Děcka se nějak v těch únosech vyžívají-neměly by vůbec koukat na telku ani zprávy...včera dokonce byl ve zprávách návod jak krást v supermarketech

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání