Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mendy (4) polila panička vroucí vodou!

Nedůvěru a strach má Mendy zatím stále v očích
Nedůvěru a strach má Mendy zatím stále v očích  (Autor: Jiří Čada)
Autor: čad, jak - 
31. srpna 2010
08:15

Bolestivou památku na původní majitelku má fenka anglického buldoka Mendy (4). Ve zlosti žena polila štěkajícímu psu vroucí vodou z rychlovarné konvice celý hřbet.

„Vytí poraněného zvířete uslyšeli lidé ze sousedství, a tak jsem byl přizván, abych ženě psa odebral,“ popsal své seznámení s fenkou majitel útulku zvířat v Kletečné na Pelhřimovsku Ladislav Váňa.

Mendy se ze severu Čech tehdy stěhovala na Vysočinu. „Ty jizvy na hřbetě bude mít už nadosmrti,“ říká její nový opatrovník. „Má nedůvěru k lidem. Přesto věřím, že se jí za čas někdo ujme,“ věří psí zachránce.

„Už jsem zažil leccos, ale aby majitelka zvíře záměrně opařila, tak to je novinka,“ řekl Petr Ondráček, šéf Ligy na ochranu zvířat. Ten potvrdil, že majitelka feny se dopustila trestného činu týrání zvířat.

sakra ( 1. září 2010 14:05 )

Polít "paničce" rozkrok. Ta by čuměla!

jindrahanusova ( 31. srpna 2010 20:59 )

je to pekna svine ja chovam taki psi ale tohle bich nigdi neudala svimu psovi zaslouzi si kreminal ja bich si ho vzala do pece mam tadi 3 buldočky francouzsky a maj se tadi jako v bavlnce je to hnus ja bich ji dala do dršky a poradne nebo hrnec vařici vodi vilila na ni mam psi rada

jabetynka ( 31. srpna 2010 17:38 )

Nereagujte na lysohlávka02, ten "člověk?" není v pořádku.. Chce jen vyprovokovat, tak se nenechte. Je to pako !!!

arcaben ( 31. srpna 2010 15:27 )

Proč vždycky,když se tu objeví "srdcervoucí"příběh o zvířátkách ,tak se tu tak rozvášníte a jste na sebe tolik zlí,že si ani neuvědomujete,že jste mnohem horší než bába,která polila psa,možná i neúmyslně?!Mě osobně zarazilo,že CELÝ hřbet a psík má jen kousek-samozřejmě i to muselo být bolestivé,ale on někdo viděl tu ženskou jak mu leje tu vodu na záda?Nemohla to být nešťastná náhoda?Ale ikdyby to udělala záměrně,tak bude potrestaná a vy by jste tady kvůli tomu ZABÍJELI LIDI,TÍM NEJHORŠÍM ZPŮSOBEM!!Tak to je u mě hnus!!

arcaben ( 31. srpna 2010 15:21 )

Přestaň žužlat ty malé houbičky,to Tvoje popichování je tak průhledné=já se u toho fakt musím smát!! A všichni Ti tu pózu zobou!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání