Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chtěl projet rybník na kole, doplatil na to životem

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto pro Blesk - HZS Domažlice)
Autor: hto, ČTK - 
6. července 2010
13:35

V pondělí navečer se topil čtyřiadvacetiletý muž v rybníku u Kostelní Myslové na Jihlavsku. Dva mladíci chtěli zkusit projet přes rybník na kole. Jednoho z nich to stálo život.

Dva mladíci se rozhodli, že projedou rybníkem u Kostelní Myslové na Jihlavsku na kole. Čtyřiadvacetiletý muž, který vyrazil jako první, ujel několik metrů, ale jak se dostal až do hluboké vody, tak se začal topit a zmizel pod hladinou.

Nedokázali mu již pomoci

Druhý muž zůstal na břehu. Další svědci nehody zavolali pomoc. Záchranáři se za pomoci místních intenzivně snažili mladíka najít, přesto ho našel až za pár desítek minut muž z nedaleké obce.

Protože mladý muž ještě vykazoval známky života, záchranáři se pustili ihned do oživování a byl převezen do nemocnice, kde ale později zemřel zemřel.

eremita ( 7. července 2010 22:14 )

možná neumíš číst, třeba ti empatie nic neříká, ale toho chudáka kluka se tu nikdo kromě mně nezastal....A že zaplatil cenu v životě nejvyšší snad chápeš.

znojmacka ( 7. července 2010 11:07 )

nejsem zasvěcená do všelijakých pánských recesí, ale on se dá projet rybník na kole??? Kolo snad není šlapadlo, aby se tak dalo někam došlapat? To, že se utopil, vysvětloval někdo v TV, že nejspíš byl oblečenej a dokáže to nabrat i 20 kg navíc.. ale nejspíš se musel do kola ještě nějak zašmodrchat, tkaničkou nebo oblečením a kolo ho stáhlo.. Chudák kluk a jeho rodiče, kvůli takový kravině přijít o život

eremita ( 6. července 2010 23:02 )

tu odsuzuje kluka, který za jeden neuvážený nápad zaplatil celým životem. Moralisti, máte holt větší štěstí, jen ten slovní cynismus a absence empatie trochu nahání hrůzu...

zirafa ( 6. července 2010 18:45 )

asi ho odložil na břehu s oblečením....

zacharda ( 6. července 2010 18:17 )

Ten člověk asi někde zapomněl mozek jinak si to nedokážu vysvětlit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání