Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pirát Trpišovský: Prodává auto, hrozí mu 12 let

Autor: Jan Doležal, Veronika Pukačová, Kjos - 
5. června 2011
05:00

Aleš Trpišovský (43), nechvalně proslulý jako pirát 2222, se zbavuje svých luxusních hraček. Právě v těchto vozech, které teď stojí v olomouckém autobazaru, ohrožoval na konci loňského roku lidské životy. Minulý týden bylo zahájeno trestní stíhání a Trpišovskému hrozí 12 let za mřížemi. Že by si připravoval "kapesné"?

Aleš Trpišovský, milovník protekčních espézetek, dostal svůj luxusní mercedes zpět od policie na konci března. A už ho strčil do olomouckého bazaru. Právě v tomto luxusním fáru ohrožoval loni před Silvestrem ostatní řidiče a nakonec způsobil nehodu.

„Na autě je vyměněný zadní nárazník. Ale o tom, že je vůz bouraný, není nikde ani zmínka. Hned vedle mercedesu stojí také Nissan GT-R, kterým jezdil v době zabavení mercedesu,“ řekl Nedělnímu Blesku čtenář.

A za kolik si můžete auta po pirátovi koupit? Každé z nich stojí téměř 1,8 milionu včetně daně! Skoro to vypadá, jako by se Trpišovský připravoval na odsouzení nebo minimálně zabavení řidičáku. A proč Trpišovský prodává svá auta až v Olomouci? Nejspíš se bojí, že už jeho vůz v Praze dobře znají.

5 měsíců po nehodě ho začali stíhat

Trpišovský loni před Silvestrem na D1 omezil řidičku v levém pruhu. Předjel ji zprava, zabrzdil a donutil ji zastavit. Prý jela pomalu! O pár kilometrů dál manévr zopakoval. Řidič za ním však nestačil zareagovat a do Trpišovského zezadu narazil. Policisté zbrkle předali státnímu zástupci nedopracované usnesení o zahájení trestního stíhání pro pokus o ublížení na zdraví a poškozování cizí věci. Ten jim ho však vrátil k doplnění. Po pěti měsících se snad případ konečně posunul dál.

„V uplynulém týdnu bylo zahájeno trestní stíhání,“ potvrdil Blesku státní zástupce Tomáš Milec, který poslal za mříže i dalšího piráta z D1, Luboše Lacinu (41). Trpišovskému za pokus o ublížení na zdraví a poškozování cizí věci hrozí až 12 let vězení.

rezacek ( 10. června 2011 12:42 )

Brzo začne. Doufejme.

rezacek ( 10. června 2011 12:42 )

... po důkladné technické prlohlídce a po tom, co by bazar odstranil cokoliv, co by jen trochu připomínalo toho hajzla. A začli by tim, že by dali normální RZ.

rezacek ( 10. června 2011 12:40 )

A kdo říká, že ta jedna strana musí but nutně KSČM? Jistě, komunisti to budou, ale z jiné strany. Kontrolní otázka: v jaké straně nás vysává Vavřinec?

sakra ( 5. června 2011 16:43 )

Jděte s tím do háje páni "soudci". Hrozí mu až 12 let a po soudě je to minimální podmínka a nic víc!!!

qqqq ( 5. června 2011 15:34 )

Tady v tom zkorumpovaném humusu je to tak všechno co se mu stane. Pohrozí mu dvanácti lety a je hotovo. Hrozí . Sviním tady naopak nehrozí.

Zobrazit celou diskusi