Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Řidiče smetlo auto, když pokládal trojúhelník!

ilustrační foto
 (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, jaj - 
10. prosince 2010
11:11

AKTUALIZOVÁNO: Na plzeňské dálnici se srazily čtyři osobní a jedno nákladní auto. Jednoho řidiče smetlo auto, když pokládal výstražný trojúhelník. Na místo přiletěl i vrtulník, ale muž zemřel. Komunikace do Německa bude uzavřena až na tři hodiny. Vozovka je namrzlá a hrozí další dopravní nehody.

Nehoda čtyř osobních aut a jednoho nákladního uzavřela v pátek ráno po 09:00 dálnici D5 na 134. kilometru ve směru na Rozvadov. Jeden člověk byl při havárii těžce zraněn, na místo proto letěl vrtulník, řekla krajská policejní mluvčí Hana Jehlíková. Muž nezemřel v autě, ale když na silnici pokládal výstražný trojúhelník. Projíždějící auto ho totiž na vozovce smetlo.

Dálnice podle mluvčí bude uzavřena zhruba dvě až tři hodiny. Řidiči by se proto měli místu nehody vyhnout, přičemž nejbližší sjezd z dálnice je u Boru u Tachova. V místě se budou tvořit kolony, komunikace je navíc namrzlá a mohly by se stát další nehody. Řidiči, buďte proto opatrní!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

derek ( 10. prosince 2010 20:32 )

Když se stane podobná nehoda a za takového počasí jen úplný idiot vezme trojúhelník a jde ho na dálnici kamsi postavit. První pravidlo při nehodě na dalnici ? Co nejrychleji odjet na nejbližší parkoviště a tam si to vyřešit.

Zobrazit celou diskusi