Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Johnův náměstek má detektivní agenturu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ot - 
14. července 2010
22:56

Zdá se, že ministerstvo vnitra nepřirostlo Radku Johnovi k srdci a dělá vše, aby se znemožnil. Za náměstka si totiž vybral Michala Moroze (30), který je v rejstříku veden jako majitel detektivní agentury. Jestliže Vít Bárta byl nepřijatelný, protože byl majitelem bezpečnostní fi rmy ABL, jak chce John obhájit toto? Morozovu společnost navíc založil někdejší důstojník komunistické StB.

Obsazení vysokých pozic na vnitru lidmi, kteří podnikají v bezpečnostní branži, je podle expertů nebezpečné kvůli tomu, že by si mohli přihrávat »malé domů«. Moroz ale včera uvedl, že to nehrozí. Jedná už prý o prodeji f rmy. „Tím je vyloučen střet zájmů,“ uvedl.

Bárta má na ministerstvu své lidi

Týdeník Ekonom už dřív uvedl, že i když nebude moct být ministrem vnitra sám Bárta z ABL, má tam své lidi: tehdy ještě »pouhé« poradce ministra – Michala Moroze a Miroslava Zahálku. Ti se podle zjištění Blesku znají jako funkcionáři sdružení bezpečnostních manažerů ASIS.

Oba s Bártou spolupracovali a oba jsou teď Johnovými náměstky. Fakt, že firmu Moroz & Partner, kde je teď Michal Moroz veden jako jediný společník, založil podle obchodního rejstříku někdejší důstojník centrály komunistické kontrarozvědky Josef Zingl, je už jen třešinka na dortu.

Moroz nicméně sdělil, že se se Zinglem ve firmě nikdy nepotkal a bude mít bezpečnostní prověrku. John se k věci nevyjádřil.

jogurt100 ( 19. července 2010 17:25 )

já bych řekl i před ten rok 89, protože komundírové nám to řekli jasně, co chtějí a co budou dělat, jenže nás nechali alespoň bydlet, kdežto tihle zaženou lidi pod most. No chtěli jste mít jinou demokracii, tak ji dnes máte, je to politická demokracie. Pochopitelně se to netýká těch, kteří si poctivě nakradli, ti , kteří si poctivě vydělali těch je opravdu minimum

jogurt100 ( 19. července 2010 17:20 )

ale, ale mladí trubci, tak teď nadávejte

jogurt100 ( 19. července 2010 17:19 )

zato to nyní víš, ale je ti to prd platný

jogurt100 ( 19. července 2010 17:18 )

a proč by měl zasahovat, vždyť on se v tom cejtí jako ryba ve vodě. Podvodník mezi svejma. Asi jste je volil, tak teď máte votevřená ústa

jogurt100 ( 19. července 2010 15:41 )

Stádo rozjívených facebukářů volilo podle své blbosti, podle návodu dementů Mádl- Issová hlavně aby přišla do politiky nová krev, tak ji tam máme. Belzebub Paroubek byl odstraněn pomocí štvavých medií, které dnes v podstatě drží zobák. Kdyby jenom trochu toto provedla ČSSD, tak by se Junge Fronta Heute asi pos.... Dnes však ani prd. My jsme národ. V sobotním Právu Kalousek přiznal, že Špidlova reforma byla velmi dobrá, ale protože pravice řvala jak stepní kráva, tak Špidla musel odejít a úoravy byly přerušeny.Celou pravici nakopat do ***e, včele s Kalouskem to by bylo asi to nejelpší, a myslete si co chcete. Jen si zahrávejte a pak se divte, že to přeberou zlotřilci z ultras a budote mít po svobodě, hovada. Pan president se třese na svou ODS, ať už taky někam táhne, už ho bylo dost mudrolína tatíčka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa