Mladík ležel u supermarketu v Praze 9. Vedle něj se povalovala prázdná lahev od rumu. „Hlídka strážníků našla na místě zcela opilého muže, vedle kterého ležela půllitrová lahev od rumu. Dotyčný nebyl schopen s hlídkou vůbec komunikovat, pouze něco nesrozumitelně mumlal. Zraněný naštěstí nebyl,“ napsala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová.

„Pro jeho silnou opilost přivolala hlídka speciální vozidlo městské policie pro svoz podnapilých osob. V době, kdy čekala na jeho příjezd, se mladík najednou sám bez pomoci zvedl a začal strážníkům vulgárně nadávat a vyhrožovat. „Táhněte do ha**lu, nebo zažijete peklo!“ Poté jim začal vyhrožovat známým, kterého nazýval „Koblih“ a dalším mužem z Ukrajiny,“ popsala jeho urážky mluvčí.

Mladík se pak pokusil se napadnout jednoho ze strážníků. Hlídka ho zpacifikovala a nasadila mu pouta. „O několik minut později se na místo dostavila žena, která strážníkům řekla, že je to její syn," pokračovala mluvčí. Mladík ji ale začal urážet. „Ty kr**o jedna, ty nevíš, co všechno jsem zažil,“ řekl jí. Policie ho odvezla na záchytku.