Kvitová byla kousek od toho, aby si zahrála druhé finále po sobě. Vítězka turnaje v Montrealu však podlehla v sobotním semifinále v Cincinnati Angelique Kerber 1:6, 6:2, 4:6. „I přes prohru je to pro mě skvělé, vyhrát v Montrealu a uhrát tady semifi nále,“ těší dvaadvacetiletou tenistku, která by na blížícím se US Open ráda vylepšila své maximum, jímž je účast v osmifinále v roce 2009. O Petře se ale začalo mluvit i z jiného důvodu než jen kvůli lepšící se formě.

Má se čím chlubit

Tenistka dostala na turné po Americe od svého sponzora Nike novou kolekci šatů s obrovským výstřihem a ty teď nedají spát fanouškům. Na zahraničních internetových diskuzích se rozproudila obrovská debata o jejím velkém poprsí. „Zdá se mi to, nebo má Petra větší prsa?“ ptá se fanoušek s přezdívkou Pauliow. Další z diskutujících se do Petry přímo zamiloval. „Musí mít krásná prsa. Rád bych ji viděl nahou,“ píše dokonce BartHD.

Výstřih zaplavil internet

Podobné haló Kvitová vyvolala v lednu 2011 během Australian Open. Tehdy musely kamery zabírat kurt z jiného úhlu, aby nezachytily plný výstřih Petry. Několik webů se od té doby zabývá přímo jen dekoltem české tenistky a vybírá si záběry a snímky, kde u některých příznivců už hodně pracuje fantazie. Jak to vypadá, Petra se stává oblíbenou tenistkou, a to nejen díky své hře.

Další sexy tenistky oblíbené u fanoušků si prohlédněte v galerii

Fotogalerie
5 fotografií