Je tenká a velice pohodlná. Tlačítka mají stejně jako klávesnice u na notebooku velice nízký profil, jsou tvarem přizpůsobené konečkům prstů a na hranách jsou jemně zaoblené. Klávesnice nepotřebuje dobíjet baterky ani připojovat žádnými kabely. Tak by ve zkratce měla vypadat novinka od Logitechu K750 (neplést se starším mobilem od Sony Ericsson).

Zelená domácnost
Autor: logitech
Současné stolní příslušenství k počítači sice vydrží nabité i několik měsíců, ale často člověk na skomírající baterii zapomene. To by se vám nyní nemělo stát, stačí klávesnici vystavit k oknu a nechat působit přirozené sluneční světlo. Klávesnice by se měla při světle dobíjet průběžně a to i v místnosti, sbírá totiž odražené světlo od zdí.

Bezdrátově, ekologicky

Všechny kabely jsou minulostí, nic se nepřipojuje do zásuvky ani do počítače. Výhodou je, že stejně jako ostatní bezdrátové příslušenství od Logitechu klávesnice funguje na stejné frekvenci. Proto nenápadný USB přijímač, který se připojí k počítači, funguje například i s myší nebo herním ovladačem (tzv. gamepadem). Celkově lze spárovat až šest zařízení.

665418:gallery:true:true

Smůlu mají snad pouze lidé žijící nebo pracující v temném sklepě, kam sluneční svit jen tak nepronikne. Ti se budou muset spolehnout na "neekologické" klávesnice nebo jednou za tři měsíce vyrazit na světlo, indikátor nabití baterie je na to včas upozorní. Dle odhadů se má novinka od Logitechu začít prodávat od začátku příštího roku za cenu asi 80 dolarů (cca 1500Kč).