„Krátce po 14. hodině jsme přijali oznámení, že v obchodním domě v Plzeňské ulici na Andělu došlo k potyčce mezi dvěma ženami,“ uvedla policejní mluvčí Iveta Martínková. „Jedna z žen druhé způsobila takové zranění, kterému na místě podlehla. V obchodním domě zasahují kriminalisté, kteří celou věc prošetřují,“ dodala.

Podle předběžných informací byla žena pacientkou psychiatrie v Bohnicích. To později odpoledne potvrdil i ředitel místní nemocnice. „Můžu potvrdit, že šlo o pacientku, která byla u nás hospitalizovaná a dnes (ve čtvrtek) odešla z nemocnice. Celou situaci prošetřuju, mám tam celý tým poskládaný a o výsledcích toho šetření budeme informovat,“ řekl FTV Prima ředitel Psychiatrické nemocnice Bohnice Martin Hollý. 

Video
Video se připravuje ...

Policejní mluvčí Iveta Martínková okomentovala celou událost. Ivan D. Hladík

Podle svědků byla žena zabita v prostorách prodejny Tesco. Část prodejny je uzavřena, na místě jsou policisté a záchranná služba. „Část prodejny jsme zavřeli, čekáme na pokyny vyšetřovatelů,“ uvedl tiskový mluvčí Teska Václav Koukolíček a dodal: „Chtěli bychom vyjádřit upřímnou soustrast rodině a přátelům oběti. Plně spolupracujeme s policií, která vyšetřuje tento tragický incident.“

Potyčka v obchodním domě na Andělu skončila tragicky. Jedna žena druhou zabila.
Autor: Zbyněk Pecák
„Záchranáři na místě byli do čtyř minut od nahlášení. Žena, která utrpěla bodná poranění, i přes 40 minut trvající resuscitaci zranění podlehla,“ uvedl Dominik Horn, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy.

K vraždě se na sociální síti vyjádřil i ministr vnitra Milan Chovanec.

Fotogalerie
15 fotografií

VŠE O VRAŽDĚ V TESKU ČTĚTE ZDE