V období od 12. března do 5. dubna bude ukryto ve vybraných městech po celé republice 145 výherních poukazů. Hra je založená na principu oblíbených outdoorových aktivit známých jako geocaching, kdy soutěžící hledají v terénu podle GPS souřadnic skryté schránky, takzvané cache.  

Úkolem soutěžících bude rozluštit a využít nápovědy zveřejňované od středy 12. 3. na facebooku Staropramenu a na webu www.145let.cz.

Autor: Staropramen

Kde máte výherní poukazy hledat, vám tým Staropramenu samozřejmě poradí. „Nápovědy budou mít vztah k pivovaru, značce a jejich historii. Podle nápovědy a zadaných souřadnic se musí účastníci hry dostat na místo, kde je skryt výherní poukaz. Vyhrává samozřejmě ten nejrychlejší,“ dodává Michal Šlechta, manažer značky Staropramen.

Výherci, kterým musí být 18 let, se mohou těšit na třicetilitrový pivní sud, který si budou moci nechat naplnit dle svého přání svým oblíbeným pivem z portfolia Staropramenu.

Autor: Staropramen

Pro opravdu zapálené hráče připravil Staropramen také několik prémiových skrýší, s kterými se budou pojit o něco obtížnější úkoly.  Každá z těchto skrýší je věnována jednomu ze skvělých ležáků značky Staropramen: Nefiltrovanému, 11, Ležáku a Granátu.

Více o soutěži se můžete dozvědět již nyní na webu www.145let.cz