ONLINE CHAT
Kalousek má prachy v JAR.Ale jak to dokázat.Cvrlikají si to vrabci na střeše.Jak to ale dokázat?Co vy na to.(Karel)
Foto
:-) Dekuji Vam i vsem ostatnim za dotazy, uz musim koncit, je zde po 23 hod a internetovou kavarnu, odkud odpovidam, uz zaviraji. Jakekoli podnety mi muzete poslat na jancura@studentagency.cz nebo na muj mobil 603446680 nebo na www.nfpk.cz. Pekny vecer z Bali! RJ
Pane Jančura,drzime vam palce,vsichni vime ze mate pravdu,drzte se.(M.janisova)
Foto
Dekuji
Dobrý den pane Jančura,moc Vám děkuji za Vaše vyjádření,takto odvážných lidí si moc vážím.Naši politici nemají rádi,když jim někdo dokáže,že jde vytvářet hodnoty bez zlodějny.Moc Vám fandím a držím pěsti.(Majka)(Majka)
Foto
Dekuji
nemám dotaz, jen, že si pana Jančury vážím za odvahu vyslovit nahlas, co je v této republice veřejným tajemstvím. Zajímám se o politiku nejméně 20 let a nechápu jak se tu zapomíná - Kalousek - padáky na min.obrany, Kalousek - daňové přiznání a vila atd. Naši politici odchází s máslem na hlavě, aby se vrátili umytí :-) Díky(Marta)
Foto
Dekuji
Pane Jančuro, tak bez otázky, jenom s vyslovením poděkování, úcty a obdivu.(Rambo)
Foto
Dekuji
vase sluzby jsou bezva dekuji vam (lokaj)
Foto
Dekuji
Dobrý den, trochu nesouhlasím s tvrzením, že Vás nezajímá, jak hospodaří se svými financemi, ale že Vás zajímá to, jak hospodaří se státními....jenže ty jeho soukromé finance ukradl ze státu, proto by to mělo zajímat každého. Jinak držím palce a děkuji, že se tady aspoň někdo veřejně zajímá a bojuje.(Pavel)
Foto
Dekuji
Pane Jančuro, velmi si Vážím toho,co jste napsal o ministru financí,jen nechápu proč tak pozdě, když si to národ myslí již několik let? Pomohl Vám snad soud s Vítem Bártou ? BYl by to dobrý počin i pro jiné odvážné lidi,kteří se nebojí,že přijdou o práci. Děkuji(Hanka)
Foto
Dekuji, ano, soud s Bartou byl pozitivni impuls.
Moc Vám fandím. Z Vašich odpovědí je znát, že máte i smysl pro humor. Vaše vlaky jezdí na jedničku, vy sám neuvažujete vstoupit do politiky.(Zdena)
Foto
Dekuji, do politiky nepujdu.
Dobrý den pane Jančuro, nemáte obavu, že se Vám, resp. Vašim firmám nyní státní úředníci jen tak, z ničeho nic podívají na Vaše účty?(Pošuk)
Foto
At se podivaji
a to se nebojíte chemikovy pomsty? držím palce a fandím Vám, bude to tvrdé, ale i vy snad máte svá želízka v ohni, že?(viktor)
Foto
Dekuji
Moc Vám držím palce.Možná by bylo zajímavé se pana Kalouska zeptat na fotovolaiku.Zdá se,že i odtud mu plynou pěkné příjmy.(Jana V.)
Foto
Dekuji
Pozdravujem vás pán Jančura, ste pre mňa veľký človek už len podľa toho, čo ste v doprave dokázal. strašne moc si želám, aby ste svoj Regiojet potiahli až do Košíc, či do Zvolena. Máte to v pláne??? Veľa entuziazmu a nedajte sa znechutiť ničím a nikým(Danica)
Foto
Dekuji, ano mame
tady fandí většina lidí,kéž by jsme dokázali něco změnit,moc tomu nevěřím,pane Jančura fandím a přeji hodně úspěchů v podnikání,tady to opravdu není na dotazy,ale na vylití si srdce,jak nás to tu štve.(jaroslava)
Foto
Dekuji
Dobrý den, pouze jsem se chtěla zeptat, zda jste si jistý svým výrokem, který v případě soudu Vám může přinést spoustu nepříjemností a komplikací. Každopádně klobouk dolů, že se nebojíte říct věci nahlas. Držím palce (Ivana Stejskalová)
Foto
Dekuji
Zdravím odvážného muže na Bali, naberte prosím hodně sil, protože je budete potřebovat, držím a fandím Vám, musím říct že jste novodobý Jánošík. Tak ať se zadaří.Barbora(Barbora)
Foto
Dekuji
Nemam dotaz,jen vám chci poděkovat a zatleskat(Jirka.R)
Foto
Diky
Máte krásné žluté autobusy. Ráda je využívám. Nebojíte se, že o ně příjdete jako mladý šuhaj v Břeclavi o ledvinu?(marie.soldatova)
Foto
Nebojim
Dekuji. Drzim palce. Dotahnete to do konce! Necht se pravda ukaze.(Tyler)
Foto
Dekuji
Já myslím že stavební(hlavně dopravní) a zbrojařská lobby s Vámi pěkně zatočí. takhle jim sahat ne jejich Guru. To se nemůže obejít bez následků. Nemáte strach ?(Kvak12)
Foto
Nemam
PAne Jančuro, vážím si Vás, ale nezlobte se na mě,myslet znamená houby vědět. Pokud něco víte, tak s tím jděte na policii, jinak jsou tady ty kecy akorát pro smích a k pláči. Copak Vás podnikání nenaučilo, že máte nejdřív přemýšlet a pak mluvit? Uvědomoval jste si možný dopad vašich nepodložených slov? (myšiarka)
Foto
To je Vas nazor, ja se nechci bat rict, co si myslim.
Dobrý den, myslíte se si, že někde existují důkazy proti Kalouskovi? Děkuji(přemluv bábu a pak zaplač)
Foto
Ano
Nebojite sa takto obviniť "najbohatšieho " Čecha? Nebojite sa, že zle skončite? Mate na to dokazy? Držím Vám palce a určite nie som sama.(Olina Torze)
Foto
Nerekl jsem nejbohatsiho Cecha, ale nejbohatsiho ceskeho politika.
Dobrý den. Držím vám pěsti. Bude jenom dobře, že se začne šťourat v Kalouskově majetku a jak k němu přišel. Pamatuji, jak se nechtěl vyjádřit k tomu, kdo mu půjčil na byt. Pak to hodil na švagra Kašáka, který byl v té době už mrtev. Takoví lidé jako je Kalousek nemají v politice co pohledávat. Jsou to paraziti. Kalousek bude za svoje koryto tvrdě bojovat,a vy musíte být ještě tvrdší. Potřebujete kvalitní právníky a mít na své straně média. Zvládnete to? (caprio)
Foto
Dekuji, snad ano, podnety na Kalouska mam i od obcanu, posilete dalsi, klidne anonymne na me nebo na www.nfpk.cz.
Vážený pane, děkuji Vám za odvahu, teď ještě kdyby se to tak podařilo dokázat, zabavit nakradené peníze a viníka (ky) zavřít do vězení. Neuvažujete o kandidatuře na prezidenta ČR? Můj hlas máte už teď. S pozdravem Z. Zemanová(zemanova)
Foto
Dekuji, neuvazuji.
Co se stalo s Kalouskovými padáky ? Má a rukou krev a smrt těch vojáků, co se zabili při seskoku !(Jinke)
Foto
Dekuji, nevim, co na to rict.
Dobrý den, pane Jančuro. Do sporu se soudruhem Kalouskem a dalšími jeho soudruhy Vám přeji hodně štěstí. Vím, že to nebude jednoduché, protože on není úplný blb. Podle mého názoru to může být tak, že musí zadávat právní práci mimo ministerstvo z důvodu, že ministerští právníci jsou zaměstnáni jeho osobními věcmi. Z toho, jak se naše vláda staví k těmto věcem, je vidět, že místo protikorupční, je vládou, bojící se aby do korupce někdo neryl. O jejich korýtka jde přece vždy až v první řadě. Paroubek chtěl vládnout s Marťany, současné ODS a TOP09 by teď rády vyměnily VV za Marťany. Otázku na Vás nemám, ale považuji za potřebné, Vás aspoň takhle pdpořit. Ještě jednou přeji hodně štěstí. Ještě je jedna možnost a to, že by se vládě podařilo Vás zkorumpovat. Dejte si na to prosím pozor. Byla by Vás jednak škoda a jednak soudruh K. by měl další důvod škrtat.(Josef S.)
Foto
:-)
Pane Jančura, nesmírně si Vás jako člověka vážím, i když Vás znám pouze z médií. Vychází z Vás klid a pohoda. Jste vůbec impulsivní člověk ? Nebál jste se pojmenovat věc správným jménem, u nás na Valachoch se říká, že na každou svini se vaří voda, ale já bohužel v případě toho lumpa Kalouska ve spravedlnost moc nevěřím. Neuvažujete založit politickou stranu ? Určitě by jste měl více příznivců jako Babiš. Blondýna-bruneta ? Horňák-dolňák ? Hokej-fotbal ? ODS-ČSSD ? Moře-hory ? Vlak-auto ? Pivo-víno ? Bílá-černá ? Děkuji a přeji hodně úspěchů v boji proti korupčníkům a zlodějům. (Ivanhoe)
Foto
Ja ve spravedlnost verim, i v pripade pana Kalouska, jen to v tomto pripade trva o neco dele. Panu Babisovi dejte sanci, stejne tak TOPce bez Kalouska, snad brzy ocistene ODSce a snad brzy ocistene CSSD.
Myslím že pán Jančura má velkou pravdu Kalousek nic nedokázal akorát přecházet mezi stránami a bejt stále u korita.Hrdost žádnou nemá jinak by již dávno odstoupil.(PETROŽ)
Foto
Dekuji.
Dobrý den, dá se už konečně dokázat, že nakradl tolik peněz? Už je načase aby zmizel z politické scény a byl spravedlivě potrestán, je to nejvetší škůdce národa.(Alena)
Foto
Staci, aby odesel z politiky.
už Petr Kelner prohlásil, že u nás je větší korupce než v Rusku, Standa Bernard zase jak v TV tak i ve svém časopise nebo i jinde řekl, že za rozkradené peníze do privatizace doteď bychom už měli postavenou celou dálniční síť a teď se ve stejném duchu přidáváte i vy. Vidíte do toho skutečně nebo máte jen pocity, jako my, odíraní řadoví občané? A dokážete vy, vás horních 10 tisíc něco s tím udělat? jste neúplatní díky vydělaným penězům? Půjdete do politiky jako Andrej Babiš? Jsem volič ODS, ČSSD to tady rozkradla a zadlužila a teď by měla jít zpět k moci? Fakt nevím, koho volit...Asi se na to vykašlu...Napsal jsem dost, napište aspoň nějakou svou reakci prosím. Jinak vám velmi fandím, do Phy už jenom vašim vlakem a nikdy jinak :-)(Pavel)
Foto
Dekuji, snazim se s tim neco delat, ale zalezi i na vas.
Moc Vám fandím, jeden z mála, který se nebojí říci pravdu. Jen doufám, že to nezabalíte stejně jako většina ostatních. Už jednou zde bylo na pana Kalouska uvaleno embargo na jeho zatčení a den před tím, než se měla daná věc vykonat se to narychlo stahlo....drž palce(Petra)
Foto
Dekuji, rozhodne to nezabalim.
Pane Jancura , diky za odvahu !(JIRKA)
Foto
Diky za podporu.
Přeji hezký den. Pane Jančuro, máte nějaké konkrétní důkazy proti Panu Kalouskovi a jestli ano, proč nepodáte trestní oznámení na pana Kalouska? V této zemi se stále o všem jen zasvěceně hovoří, ale výsledky nápravy žádné, jen lidi jsou čím dál více naštvaní a unavení z těchto neřešených kauz, které nikdo netrestá. Víme, že zákony této země chrání především všemocné lumpy a slušný člověk nemá právo na nic jiného, než držet pusu a krok. Naši politici mají velmi silné páky umlčet každého, kdo se jim postaví, zamést pod koberec každé jejich svinstvo. My obyčejní lidé jsme již ztratili naději, že se v této zkorumpované a vydranconavé zemi něco změní. Zdraví vás D. Langová(Dagmar Langová)
Foto
To, jestli se nase zkorumpovana zeme zmeni, zalezi na kazdem z nas.
Pane Jančuro, doma mne už jako malého učili, že když nejsem schopen dokázat, že je někdo lump a zloděj, nemohu to o něm rozhlašovat. Vás to doma neučili? Nepřijde vám vaše chování sprosté?(matylda)
Foto
Ucili, ale take me ucili, abych se nebal rict, co si myslim.
Pan Kalousek často ve svých vystoupeních nestydatě lže a mlží. A léty ověřená pravda říká: "KDO LŽE, TEN I KRADE". Co vy na to pane Kejlousku?(Ivana)
Foto
:-)
fandím Vám(josef novák)
Foto
Dekuji.
Dobrý den pane Jančuro! Fandím Vám a ptám se na názor: proč si myslíte, že naše média na konci a počátku roku téměř tajila situaci na Slovensku - kauzu Gorila. Není to podobný scénář, jako nyní u nás. Bude to nám občanům něco platné? Dokážeme těm kmotrům a kmotřencům odkloňování našich peněz?(Hanka L.)
Foto
Gorila se zde take komunikovala, v Cechach ale mame take svoje gorily.
Pane Jančuro, 1)co si myslíte o kauze ProMoPro,kde tři z obviněných jsou zástupci státu.Proč myslíte a nebo si nemyslíte,že nebyl obviněn ten nejzodpovědnější a to pan Alexandr Vondra. Je vůbec možné aby odpovědná osoba nezaregistrovala předražení zakázky o 388 milionů z celkové sumy 525 milionů?Kam si myslíte,že směřovala část peněz,které byly zablokovány v bance ve Vídni. (Miroslav)
Foto
Pan Vondra mel rezignovat na svoji pozici, nebot ji manazersky nezvladl, ale ty penize neukradl. Nedokazal zabranit tomu, aby se pod nim kradlo. Ted je ale kvuli tomu v sachu.
Pane Jančura držím Vám palce v boji proti korupci, pokud je myšlena opravdově. Bohužel jak víme, pan Kalousek je jeden z neobratnějších politiku u nás a to dokazuje jeho neustálé místo u "koryta" ať vládne levice nebo pravice. Předpokládám, že po volbách bude opět ve vládě. Jak chcete bojovat s takovým člověkem, který má neustálou moc ovlivňovat "špinavou" politiku a tím i složky v trestném řízení?(Honza)
Foto
Dekuji, je to na premierovi a lidech v TOP09, aby se Kalouska zbavili.
Pané Jančura,plně s Vámi souhlasím.myslím si že jste pana Kalouská pěkně naštval.Na to máme jedno přísloví pro pravdu se káždy zlobí.(Helena)
Foto
Ano, vypada to tak.
Držím vám palce. Konečně někdo do toho českého hnoje zabodl vidle! Naprostá většina národa by ráda viděla Kalouskův protažený obličej a aby se konečně zodpovídal za svoje konání. Kalousek evidentně propadl přesvědčení, že na něj nikdo nemůže. Jsem si jistý, že se k vám přidá spousta lidí, kteří ho mají plné zuby a pomůžou vám. Doufám, že z něho nemáte strach.(radim)
Foto
Dekuji, strach nemam.
moc děkuji že konečně nekdo zacal naplno mluvit o korupci.(Mirek)
Foto
Dekuji
Dobrý den p.Jančura. Určitě věřím Vám a držím palce.Kalousek určitě není čistej o tom nikdo v tomto rozkradenem státě nepochybuje.Je otázkou,jak tomuto "zloději" to všechno dokázat.Věřím že máte nějaké podklady pro usvědčení.Pokud nemáte žádné důkazy i tak jste hrdina,protože zřejmě nikdo se neodváží proti tomuto člověku bojovat.Je zajímavé,že premier Nečas mlčí.Mějte se a držím palce.(Láďa 69)
Foto
Politikum nemusim nic dokazovat, pokud kolem politika doslova smrdi tolik kauz s otazniky, nema v politice uz davno co delat.
Dobrý den, kolik toho český národ ještě vydrží? Co myslíte?(Frenk)
Foto
Prichazi zmena, i media jsou otevrenejsi, pod korupcniky se postupne propada led.
Držím palce, myslím, že Kalousek je jen jehla v kupce sena. Chtělo by to, aby všichni politici zbohatlíci, doložili původ peněz. Asi bychom se divili i palci u nohou. Hodně kuráže do boje. Jinak já mám jen dobré zkušenosti s Vaší dopravou. Za zpoždění vlivem zácpy na dálnici řidiči nemohou. S tím se musí tak trochu počítat předem a vyjet raději o 1 - 2 autobusy dříve.(prbab)
Foto
Dekuji, souhlasim.
Dobrý den pane Jančuro, v tomto s Vámi velmi sympatizuji, ale mám jeden dotaz - máte pro toto tvrzení hmatatelný důkaz? Děkuji(Honza)
Foto
Vim, kdo ho ma.
Nebojíte se mašinérie pána Kalouska a Klause? Je to pán, který hýbe miliardama velkých korporací...Co když Vás jednoho dne zaříznou?Viz. KRAKATICE Dr. Hudi M.(MUDr.Hudi Milan)
Foto
Kdo se boji, nesmi do lesa.
Dobrý den Smekám před tím co jste dokázal. Chtěl bych se zeptat co Vám nejvíce vadí na současném ministrovi dopravy. Děkuji(TSmolda)
Foto
Ministr Dobes nema zajem setrit, i kdyz rozpocty krvaci a nezbyva napr. na platy ucitelu. Ti zadaji 2 mldy, a to je presne tolik, kolik protizakonne dostavaji Ceske drahy na dotacich navic.
Domníváte se, že křesťan Kalousek dovolí vyšetřování lumpáren a odstoupí ,z pro něj, strategického místa ministra financí a nebo se tam bude držet za každou cenu. Děkuji.(Jiří Matela)
Foto
Kalousek v protikorupcni vlade nema co delat.
Konecne nekdo z rad podnikatelu verejne prohlasi co si mysli o politicich.Kdyz to obycejny clovek sleduje co se ve vlade deje je mu s toho opravdu smutno a na zvraceni.(Kraus radim)
Foto
Diky
Dobrý den pane Jančura, jsem ráda, že jste členem správní rady Protikorupčního fondu a přeji Vám mnoho úspěchů v odhalování těch našich vysoce postavených zlodějů, kteří plundrují naši republiku. Slušným lidem je na zvracení. Vy se ale nenchte otrávit, děkuji. Zdena(krat5)
Foto
Dekuji. Protikorupcni fond je nadherna aktivita, i diky p. Randakovi a podnetum od lidi, at uz zcela anonymnim nebo i odvazne podepsanym.
Dobrý den,pane Jančuro.Fandím Vaší odvaze a jen doufám,že máte dobré důkazy v rukávu.Korupce nebere konce,proti lumpům není snad ani šance vyhrát.Už nevím ,komu z těch nahoře věřit po všech aférách,které se zatím odehrály.A je mi smutno.Mám tři děti,co je čeká?Držím palce,snad se Vám povede Vaše snažení zatočit s korupcí.(Květa)
Foto
Dekuji
Kde jsou a kam je dal pane Jančuro.(Kopecký)
Foto
To je otazka na pana Kalouska.
Není nerozumné štvát proti sobě jednoho z nejmocnějších ,,dinosauřích Kmotrů"? Fandím Vám a Vašemu boji z komunistickým molochem ČD.(Otakar Vilímek)
Foto
Nerikam nic ucelove, ale jen to, co si myslim. A to snad neni trestne.
Dobrý den, jsem s Vámi a fandím Vám. To, co se děje v této zemi, snad nemá srovnání. Obávám se, že mafie, která ovládá nejvyšší politiku, soudnictví, policii se jen tak nevzdá. Denně to vidíme. Který z vrcholových politiků neměl styky s panem Janouškem a pokud je měl, copak chlapci řešili? Za pana Kalouska na MNO tekly ohromné peníze za pochybné zbrojní zakázky, co by ministr financí zodpovídá za nejvyšší roční deficit země. Ono se opodstatněně říká, že ti schopní jsou v soukromém sektoru a ti neschopní, nebo všeho schopní ve státní správě. Jakou vidíte cestu z této šlamastiky? Volby to nevyřeší. Lidé se budou bát volit díky VV nové subjekty. A tamti si to vždy rozdělí - viz poslední volby do zastupitelstva v Praze. (Miroslav Scheiner)
Foto
Dekuji!
Pane Jančuro držím palce.!!!!!!Máte pravdu(Tomáš)
Foto
Diky
Pane Jančuro, držím Vám palce. Vím od přímo zainteresovaného člověka o zmanipulovaném VŘ na armádní pojítka, kde si chemik přímo řekl o peníze pro KDU (v milionech). Tehdy byl na MNO. Protože dotyčný odmítl, tak VŘ vyhrál konkurent. I přes parametricky podstatně horší výsledky těchto pojítek. Jestli máte možnost, tak zkuste získat detailní informace.(radista)
Foto
Diky
Mám stejný názor,již před volbama jsem mu toto řekl do očí a málem jsme se před radnicí v Písku poprali. Je to největší zloděj v této republice strašně mazaný.Náměstek ministra obrany-výběr firmy na padáky,provázaný se zbrojařem Hávou,financování svého bytu-směnka od švagra kterého zastřelil pan Šťáva,dosazení za náměstka"vynikajícího managera" pana zloděje Bartáka atd.Pane Jančuro moc Vám držím palce a je třeba více takovýchto lidí.Já jak se zde mám dobře razím v sobotu do Prahy na manifestaci.Mějte se moc hezky a doufám,že pana chameleona Kalouska pošlete di basy a nebo alespoň na smetiště. Zdraví Jarda Kopřiva(Kopřiva)
Foto
Dekuji za podporu!
Zdravím Vás, som rád, že to niekto povedal naplno. Ale obávam sa, že pokiaľ nemáte nejaký "hmatateľný dokaz" o tom, čo ste tvrdil, tak je to k ničomu. Pretože napr. "kauza padáky" a aj iné, sa už riešili aj pred súdom a pan kalousek z toho vyšiel "pred zákonom čistý". Takže moja otázka znie. Máte nejaké argumenty a dokazy proti Kalouskovi, ktoré obstoja aj pred súdom, pretože sa zdá, že Kalousek si je istý a podal na Vás trestné oznámenie? Ďakujem za odpoveď.(Peter Chovanec)
Foto
Ja nejsem ten, ktery bude Kalouska soudit.
to, co říkáte , si říká asi celý národ také. Máte ale vy nějaké důkazy o tom, že si Kalousek nahrabal. Díky(Danka)
Foto
Staci vedet, ze souteze, se kterymi byl spojen, byly cinkle nebo vubec nebyly.
Podporuji pana Jančuru, protože jsem již před časem slyšela o panu Kalouskovi a zakázce Kapsch stejné věci, jako nedávno zveřejnil pan Jančura. Pan Kalousek je pro mě naprosto nedůvěryhodný. Prý i manažeři si sedají z jeho požadavků zadek. Doufám, že i na něho brzy dojde. Děláte pro to něco?(Marienka)
Foto
Dekuji za podporu!
Pane Jančuro souhlasím s Vámi včera jsem četl v diskusi k vašemu článku, napsal někdo z Hořic jak těžke je zatajit milion ja se domnívám že v Hořicích určitě ale pokud jste kamoš z Havou ,Diag Humanem a Slafenbergem tak zda ukradnete i národní poklad který už stejně také skoro celý vzal za své. Nikdy jsem se nedomníval že budu ve svých skoro 70 letech žít v zemi kde nám nepatří ani voda. Tam to dotáhla námi to je na tom nejsmutnější, zvolená parta politiků na kterou se už díváme každý den 22let.a pořád kradou více a více a chovají se jako arogantní hulváti a jeden z nich neustále dráždí skoro celý národ svým samolibovševědoucím pohledem a ve mě vzbuzuje už přímo nepříčetnou zuřivist jak má celý národ za stádo HLUPAKU. Jsem rád že jste to řekl ale budete to mít těžké.Držím palce.(Vladimir Šmíd)
Foto
Dekuji, verim, ze tato parta politiku je uz na odchodu.
Z duvernych zdroju je znamo, ze Bem ma na kontech 2 miliardy.(Pipal)
Foto
Ne Bem, ale prostrednik Janousek.
Dobrý den pane Jančuro. Mile jste mě překvapil a držím Vám palce. Konečně mu někdo šlápnul na kuří oko. Byl sice už jeden před Vámi, ale bohužel to nemělo takovou váhu a skončilo to fackami opilého Kalouska. Je moc dobře, že se konečně našel člověk, který určitě ví o čem mluví a má i dobře nabitý kanon na odstřel takového.....Vyjadřuji Vám plnou podporu a těším se na případný soudní spor. Myslím si, že Kalousek ve své naivitě a velikáštví to s tím trestním oznámením nedomyslel. Směju se jak je opravdu ten človíček hloupý a jak Vám sednul na lep...hihihi. Přece musel domyslet, co jste svým prohlášením zamýšlel a uděl přesně, to co jste chtěl. Jste Frajer a držím palce.(mariopuzo)
Foto
Dekuji, souhlasim, ze Kalousek timto trestnim oznamenim rozviri spinu hlavne kolem sebe.
Moc Vám fandím, že se nebojíte říct svůj názor. Cestuji s Reg. je to super jízda, jak to vše funguje na jedničku s hvězdičkou, jen tak dál.(Zdena)
Foto
Dekuji.
Fandim vam pane Jancura.Kalousek, Bem a dalsi politici maji na kontech ne miliony, ale miliardy.Myslite, ze jim bude nekdy majetek a konta zabaven?(Havkikova Brno)
Foto
Nebude, nemaji majetek u sebe.
Dobrý den, moc Vám fandím! Věřím, že se podaří ukázat, že kozel (Kalousek) je zahradníkem. Ve Forebesu jste mluvil, že jste nabídl převzít české dráhy, což by státu ušetřilo dotace, které tam tečou, a byl jste odmínut. K neuvěření! Myslím si ale, že těch kozlů, kteří sobě a svým rodinám zajistí pohádkový život, nakoupí si haciendy po světě a ulijí peníze ve Švýcarsku je mnohem více. Držím Vám palce, založte vlastní politickou stranu a já věřím, že by se to poté mohlo rozhýbat. Hodně zdraví a pevné nervy:)Stanislava(Stanislava)
Foto
Dekuji, do politiky se ale nechystam, ale rad podporim nove tvare, jako pana Babise nebo TOP09 bez Kalouska.
Dobrý den, rád bych se zeptal, kdy předložíte důkazy o nakradených miliardách a proč jste to dosud neudělal. Vzhledem k tomu, že si vás jako podnikatele vážím, opravdu nevěřím tomu, že jste to řekl na základě toho, že "se to říká". To by bylo jako kdyby o vás někdo řekl, že jste pedofil a znásilňujete děti s tím, že "to někde slyšel". Díky za odpověď. Mladý(Josef Mladý)
Foto
Neni to to stejne, o me se uz nekolik let nepise, ze bych znasilnoval deti.
Dobrý den,moc vám fandím,konečně někdo řekl těm grázlůma a zlodějům z vlády co si myslí skoro každý,akorát obyčejný člověk není slyšet,tak jako vy.Rád bych vás viděl v politice,ale chápu že se vám určitě nechce spolupracovat s tím lidským odpadem co nám tady vládne.At se vám daří v podnikání a držte se,takový lidi jako vy můžou náš Kocourkov postavit na nohy,pokud to ještě vůbec jde.(Tomáš)
Foto
Dekuji za podporu!
Pane Jančuro,držím vám palce,řekl jste nahlas to co každý ví!!Proč nechce nikdo z těch na hoře zákon o původu majetků??(mirek)
Foto
Dekuji!
Dobrý den pane Jančuro, držím Vám palce. Máte můj obdiv co jste dokázal v podnikáni v této rozkradené zemi. A také konečně někdo řekl nahlas co se stále někdo snaží ututlat a to, že pan Kalousek utahuje nás všechny a sám má finančně zajištěný spokojený život i pro svoje prapra vnuky !!!!!(Dalibor )
Foto
Dekuji!
Pán Jančura, držím Vám palce nielen ako podnikatelovy, ale aj ako človeku, ktorý sa nebál verejne vystúpiť a povedať svoj vlastný názor. ďakujem(Juraj)
Foto
Dekuji za podporu!
Dobrý den,děkuji za Vaši odvahu!Máte dostatečné důkazy, abyste Kalouska usvědčil i u naší "nezávislé" justice?(Ellis)
Foto
Pokud lide v justici umi cist, tak musi dospet ke stejnemu zaveru.
jen tak dal pane Vancuro, fandim Vam :).(Iveta)
Foto
Dekuji :-)
Pane Jančuro fandím Vám a držím palce. Řekl jste nahlas to co si myslí spousty lidí. Jen se bojí říkat to na veřejnosti a do médií. (Lény 9)
Foto
Dekuji!
Jen Vám vyjadřuji podporu. Myslím si to samé a bylo mi líto všech mladých, kteří u voleb v TOP09 viděli svou cestu, protože zrovna kvůli osobě K, jsem věděla, že to není správná volba. Neměl čisto před svým prahem, ale kázal a kázal. Doufám, že máte dobré právníky, protože právní systém u nás tedy taky nic moc.(Iveta)
Foto
Dekuji, pan Kalousek prave vadil i me, proto jsem TOP09 take nevolil. Pokud by se tato strana pana Kalouska zbavila, myslim, ze by mela u lidi i u me vetsi uspech.
Obdivuji Vaši odvahu, ale pokud o někom řeknete že je zloděj a neřeknete přímo co ukradl (i když toho v případě pana Kalouska bude asi dost), je docela nefér. Takže bych prosila konkrétně a ne _ jedna paní povídala. A kdy i Vy za tu zlodějinu kromě povídání, že je zloděj na pana Klaouska podáte trestní oznámení (Inna Valová)
Foto
Media uz mnohokrat spojovala pana Kalouska s podezrelymi obchody - na ministerstvu obrany ci dopravy. Z tech informaci jsem dospel k tomuto nazoru.
Že je kalouesk zloděj !to ví každej slušnej člověk.je dvacet let ve vysoký politice kde se krade od rána do noci.už 23.let.za podpory vládního gestapa.jelikož zde vládne mafie tak se bude horko těžko něco dokazovat.jak říkám ..MAFIE PO ČESKU v čele s hradním .(kozinavlada@seznam.cz)
Foto
Diky.
Dobrý den, pane Jančuro, to co jste Vy řekl nahlas, ví každý soudný člověk s trochou inteligence (zmínku o Kalouskovi). Vy se však nebojíte jeho trestního oznámení? Je mi jasné, že je Kalousek velmi dobře kryt a nic nemá na sebe. Děkuji a držte se, prosím.(Václav)
Foto
Svuj nazor budu vzdy otevrene rikat. Doufam, ze za nazor na praci politika se v nasem state uz od roku 1989 netresta.
Dobrý den.Kéž by se Vám podařilo to podezření prokázat.Kalousek je dle mého mínění spolu s tím pánem na Hradě nejvyčůranějším demagogem.Přeju hodně úspěchů.(Jaroslav Fučík)
Foto
Dekuji, jen jsem bez obalu zopakoval, co uz bylo xkrat receno nebo napsano.
Dobrý den, chci se Vás zeptat, koho by jste volil v nadcházejících volbách? Bohužel tam už není nikdo koho bych já chtěla volit a podobně je na tom spousta lidí okolo mě..Dopadne to tak, že volit nepůjdou a rozdělí si to tam opět tato zlodějská banda v čele s mega zlodějem Kalouskem.Díky za odpověď.(Hofmanová Lenka)
Foto
K volbam jdete, jinak panu Kalouskovi a spol. umoznite pokracovat v jejich "spanile jizde" ceskou politikou!
Souhlasím, Kalousek je arogantní, zlodějský lump. Držím vám palce,pane Jančuro! (Vladimír1950)
Foto
Dekuji!
Dobrý den pane Radime. Jak je možné, že to trvalo tak dlouho, kdo něco takového pověděl nahlas? Proč zrovna Vy? Budete mít před soudem nějakou hmatatelnou podporu? Moc Vám fandím. Karel König(Karel König)
Foto
Dekuji, nejsem prvni a urcite ne posledni.
jančura má pravdu !!!!!!!!!!!!!!!!(jitka)
Foto
Dekuji!
dobrý den, všichni tušíme že u pana Kalouska není vše v pořádku. Máte pro svá tvrzení nějaké důkazy? A nebojí te se, že Vaše tvrzení bude mít zásadně negativní dopad na Vaše podnikání? děkuji za odpovědi(jan novák)
Foto
Ve svem podnikani nejsem zavisly na statu a mohu proto rici otevrene to, co vsichni vedi.
Pane Jančuro,jste členem rady protikorupčního fondu a vyslovil jste nahlas to,co si lidé myslí už dávno. Máte pro toto veřejné sdělení nějaké důkazy? Pan Kalousek vás promptně zažaloval,tudíž předpokládám,že máte dost argumentů na podložení vašich závěrů ohledně jednání pana Kalouska! Držím vám palce a pokud rozvíříte stojaté vody kolem pana Kalouska natolik,aby národ mohl nahlédnout pod pokličku jeho finančních transakcí,myslím že budete velmi obdivovaným mužem Česka!(Drahomíra)
Foto
Je docela paradoxni, ze policie bude vysetrovat me a ne pana Kalouska.
Držíme mu palce at s Kalouskem zatočí a i s celou zkorumpovanou vládou .(Radim Pánek)
Foto
Dekuji.
Co na to říká pan Jančura Vývoj v ČR dospěl tak daleko, že se politici nejen postavili proti národu jako za totality, ale začali ho ve velkém okrádat, aniž by je někdo ze soudců, které mají ve své moci, potrestal. Proto trend podvodů a korupcí začal narůstat. Objevily se pochybné obchody Miroslava Kalouska, související s modernizací 353 tanků místo 30. Kvůli jeho dohodě o odběru 2310 nefunkčních padáků, zemřeli dva vojáci ze zkušební jednotky. Přesto převzal Miroslav Kalousek na základě své smlouvy další padáky za114 milionu Kč. Stát díky němu přišel o 19 mld. Kč. Za tyto machinace se stal ministrem financí přes KDÚ-ČSL, u něhož si v r.2008 půjčila Topolánkova vláda 70 mld. Kč ze sociálního fondu a nikdy je už nevrátila. Přes tyto korupce se navíc přehnala globální finanční a hospodářská krize, kterou zase naši politici využili ve svůj prospěch.(Rostislav Papica)
Foto
Vidim, ze stejne jako ja ctete noviny. Verim, ze prijdou politici, kteri budou politiku delat jinak - ne pro vlastni prospech, ale opravdu jako efektivni spravci.
Držím vám palce.(Marcela Novotná)
Foto
Dekuji!
Přeji příjemnou dovolenou. V 11/1989 JSEM BYLA NADŠENÍM BEZ SEBE, ATMOSFÉRA NA VÁCLAVSKÉM NÁMĚSTÍ NEZAPOMENUTELNÁ.....A PO CCA 20 LETECH KDE JSME??? /TOTALITNÍ REŽIM TEDY UŽ NIKDY VÍCE!!!/ MÁM NĚKOLIK DOTAZŮ: 1./DÁ SE V TOM NAŠEM ZKORUMPOVANÉM, VYTUNELOVANÉM, atd. - "KOCOURKOVSKÉM" STÁTĚ JEŠTĚ NASTOLIT NĚJAKÝ "ŘÁD", ABY ZDE MOHLI SLUŠNÍ LIDÉ "NORMÁLNĚ" ŽÍT? VÍTE O NĚJAKÉM ZPŮSOBU, CO PRO TO UDĚLAT ???.... 2./ZNÁTE NĚJAKÉHO POLITIKA, KTERÉMU BYCHOM MOHLI VĚŘIT ???? BUDU VELICE RÁDA, DÁTE-LI MI TYP. Já snad věřím už jen své matce a našemu psovi :-)).... 3./ JAKÝ JE VÁŠ NÁZOR NA ČLENSTVÍ NAŠEHO STÁTU V EVROPSKÉ UNII? JE TO NAŠÍ ZEMI KU PROSPĚCHU A NEBO SPÍŠE KE ŠKODĚ? Já jsem toho názoru, třeba mylného, že vstup ČR do EU byla velká chyba. DÍKY ZA VAŠE ODPOVĚDI. Hezký den. (Miška)
Foto
ad 1. Kdyz nebudeme lhostejni, tak se to zmeni. ad 2. Napr. Karel Schwarzenberg. ad 3. Diky EU je zde alespon nejaky "dozor" nad nasimi politiky a urady. Bohuzel ho zatim potrebuji.
KDYZ SE POSLANCI A TA HAVET OPICI PO AMERICE,MELI BY BYTI POTRESTANI STEJNE TVRDE JAK AMERICKY EX GUVERNER.NASE JUSTICE SE JENOM USMIVA.(VERA USA)
Foto
Presne tak, ve vetsine civilizovanych zemi by politik dlouhodobe spojovany s tolika podivnymi transakcemi uz davno odstoupil a v politice by nemohl fungovat.
Dobrý den, pane Vančuro, bohužel máte pravdu ve všem...mohu Vám jen držet palce za tu Vaši odvahu. (Jitka)
Foto
Dekuji!
Dobrý večer. Pane Jančuro,velmi si Vás vážím.Kdo může za to,že Vaše vlaky tady nejezdily už dávno?A kde podle Vás má Kalousek ty miliardy ukryté.Je už divné,že po rozvodu všechen legální majetek dal dětem a manželce a sám si "nenechal nic."Děkuji za odpověď.Procházková(Jana Procházková)
Foto
Asi je opravdu trochu zvlastni, ze politik, ktery je ve vrcholove politice nejdele, nema zadny majetek, nebot vse prevedl na sve pribuzne. Ale to je jeho vec. Me zajima jen to, jak hospodari s penezi ze statni pokladny.
Znám Vás od roku 1994, kdy jste začínal z ničeho s výukou jazyků v Austrálii. Vím co jste dokázal a hluboce si Vás vážím. Držím Vám place a přeji hodně zdraví a sil. Kéž by bylo takových jako Vy více. Klobou dolů. Věra M., kdysi jednatelka PTK-ECHO Bohemia(Věra Mařanová)
Foto
Dekuji, o to je to cennejsi, ze to slysim od nasi byvale konkurence.
...jestli jste opravdu rekl co jsem v clanku cetl(neverim'ze jestli by jste to nemel nejak podlozene,ze by jste mel zapotrebi neco takoveho vypustit z Vasi pusy),a mate to teda podlozene,rad bych Vas pane Jancuro videl na Kalouskove pozici. Vy muzete byt clovek na spravnem miste co nemusi ty miliardy krast kdyz si je dokazete cestne vydelat. Drzim Vam palce. oriro(oriro)
Foto
Do politiky jit nechci, ale urcite je zde mnoho jinych, kteri by tuto pozici zvladali dobre a cestne.
Pane Jančuro, jste jedním z mála lidí v této zemi, kterých si vážím. Děkuji za tuto iniciativu proti Miroslavu Kalouskovi. Celou dobu si říkám, kdy dojde taky na něj, protože on dost možná skutečně je jedním z největších mafiánů v republice. Moje otázka: souhlasíte s tím, že to někdy může vypadat, že Miroslav Kalousek má v této zemi uplacená media? Když se podíváte na to, co se o jeho kauzách napsalo negativního za poslední leta, a dále to, co si dovolí vypustit a potom následně dementovat - tohle se přeci nikomu jinému netoleruje. (Marek)
Foto
Spousta medii je velmi opatrnych, protoze je financovana i z inzerce statnich firem (CEZ, Lesy CR, CD). Hlavni problem medii ale je, ze se boji pojmenovavat veci pravymi jmeny a pouzivaji jen eufemismy, napr.: ukradene 2 mldy z MPSV, nebot nebylo vypsano vyberove rizeni - opatrna media to popsala pouze jako "podezreni budici zakazku". Ale v posledni dobe se objevuji i vyjimky, a to cim dal casteji.
Dobrý den,můžu se zeptat,koho jste volil vy v posledních volbách?A nemáte teď strach o svůj život?(Nelly)
Foto
Volil jsem VV. S odstupem casu vim, ze to byla chyba, ale svym zpusobem tato strana svoji historickou ulohu splnila, nebot rozvirila jiz temer usazenou spinu v politice, ktera tu byla.
Zajímalo by mě, jak chcete dokázat pane Jančuro,jak nakradl p. Kalousek ty miliardy.Ačkoliv nejsem fandou ministra financí ale Vaší osobností.Klenák(Klenák Miloslav)
Foto
Tohle je prace policie.Napr. jen na posledni dvoumiliardove zakazce zadane bez vyberoveho rizeni vedou linky k panu Kalouskovi.
Nechci se na nic ptát. Chci vyjádřit pouze svoji hlubokou úctu a podporu odvážnému p.Jančurovi a přeji hodně úspěchů v boji proti korupci.(Jaroslav Guryča)
Foto
Dekuji!
Nemám otázku!Jen s Vámi pane Jančura PLNĚ souhlasím!!Kalousek je velikánský č... /ba ne.. to bych toho č...urážela!!tak velký nikdo nemůže být!!/(Zuzana)
Foto
Nevim co je to Vase "c", ale mate pravdu, cestny clovek to neni.
Pane Jancuro, souhlasim s Vami a fandim Vam. Znate Andrease Clausse? Dekuji(Radim)
Foto
Dekuji, neznam.
nemáte strach z toho co jste řekl bez důkazů? bylo by dobré to něčím doložit(zdenka)
Foto
Staci si precist tisk z let, kdy byl pan Kalousek v politice. Pouze jsem shrnul, co uz bylo mnohokrat receno.
nemám dotaz, ale děkuji Vám(Jan Kadlec)
Foto
Dekuji za podporu.
Dobrý den pane Jančura, bylo by fajn,kdyby konečně někdo v této zemi byl za ty lumpárny co se tu dějí potrestaný!!!! Máte důkazy,že Kalousek kradl??? Jestli ano jen do něj. Zajímalo by mě jak by Kalousek a jiní,vyžili měsíčně byť s 15tisíci korunami???(Daniela)
Foto
Staci, kdyz takovi lide odejdou z teto zeme. Tomu, ze je nekdo zavre, moc neverim.
Vazeny pane Jancura,prosim Vas,nalozte vsechny nase politiky do nejakeho vlaku a nechte je odvezt hodne daleko....drzim Vam palce a tesim se,ze se Vam podari jim to vsechno dokazat a donutit je,at vsechno,co nakradli,vrati a at jsou mimo politiku do konce zivota.Pekny den Vam preji,Linda(Linda)
Foto
Na to mam zatim v provozu malo vagonu :-)
Plne souhlasim s panem Jancurou,konecne se nekdo ozval.Preju mu krasnou dovolenou a uspechy v podnikani.Kalousek s Klausem rozkradli celou republiku,ted to chteji zaplatit obycejnymi lidmi.Vse ridi dobytek Janousek.To je demokracie.Je me z toho na bliti...(Votrok-Hradec Kralove)
Foto
Dekuji za podporu.
Pane Jancuro, kdyz jste clenem protikorupcni komise, vysvetlete proc se vetsina takovychto afer zameta pod koberec, proc se nic nedotahne do konce? Proc potom vubec ta komise existuje? Pokud vim tak sef protikorupcni komise jel taky v korupci, ze?Proc vsichni tihle Kalousci, Janousci, Grossove atd. jsou na svobode? Jinak Vam fandim a dekuji za odpoved. Helga(Helga)
Foto
Jsem clenem spravni rady Nadacniho fondu proti korupci Karla Janecka, ktery existuje cca rok a udelal hodne prace. Je to soukroma iniciativa placena ze soukromych prostredku lidi, kteri se uz nemohou divat na rozkradani statu. Vice na www.nfpk.cz. Zrejme mate na mysli jinou protikorupcni aktivitu.
Dobrý den pane Jančuro, konečně to někdo řekl nahlas. Nebojíte se Kalouskovy pomsty?(Lidka)
Foto
Nemuzu se prece bat rict svuj nazor jen proto, ze bych se mel bat pomsty politika, ktereho ostatne ja platim z dani.
Chtěl bych vědět, co mohu dělat jako občan, který za posledních dvacet let podnikání zaplatil poctivě milióny na daních a již se nemůžu dívat na to nezřízené systémové rozkrádání peněz daňových poplatníků ? Děkuji za to, že jste řekl nahlas, co všichni víme nebo si myslíme. S pozdravem, Jan Novák (Jan Novák)
Foto
Take dekuji, jsem rad, ze potvrzujete, ze jsem vyjadril nazor vetsiny lidi.
Hlavně aby jste to měl právně čisté!!(Janotová)
Foto
Doufam, ze v teto zemi mohu jako obcan vyjadrit svuj nazor na praci politika.
Napadlo mě posadit drtivou většinu našich politiků na loď Titanik 2., těch několik slušných necháme tady, a poslat je ke dnu, ovšem komplet, žádné záchranné čluny..Je to dobrý nápad?(Mirek)
Foto
Ac to tak nevypada, velka cast politiku je slusnych, ale jsou natolik slabi, ze jsou prevalcovani nekolika silnymi, kteri tento stat ovladaji.
Zdravim, vetsinu ridicu vasi student agency co jsem potkal na cestach bych nakopal, ale tohle je momentalne vedlejsi, jsem rad a DEKUJI VAM ze konecne nekdo pojmenoval toho zlodejskeho zm*da Kalouska pravym jmenem.Nechcete obetovat jeden autobus, zavrit do nej Hovnouska a pustit ho ze skaly? Velice rad bych na to financne prispel, stejne jako 99% obyvatel CR.(Petr,Trinec)
Foto
Diky za podporu. Myslim, ze pan Kalousek se "z te skaly" uz spustil sam.
Kolik myslíte,že se mu povedlo nakrást?10 miliard?(Ivan )
Foto
I kdyby to byl pouze milion, nema v politice co delat, natoz byt ministrem financi.
Pane Jančura plně s váma souhlasím,proto Kalouska nic nezajímá, zavřít patří.(jarobara)
Foto
Diky za podporu.
Nezkusíte v rámci Vaší obhajoby otevřít některé Kalouskovy kauzy? Že je prolezlý korupcí si myslí většina myslících občanů, ale když takto skočil na špek a podal TO, možná by bylo dobré pootočit soukolí dějin aspoň o jeden zub dále. Mezi lidmi to poslední dobou slušně vře a byla by škoda nenechat povařit další vepřové...(Erbe.)
Foto
Dobry den, nejsem soudce ani policie, nemohu nic otevirat, ale bude mym cilem je upozornit a shrnout vsechny informace, co se v mediich jiz objevily. K tomu pridat par podnetu a indicii. Souhlasim, ze je to prilezitost o techto vecech otevrene mluvit.