Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nahá pirátka chce do Sněmovny!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: bel, jos - 
18. května 2010
16:28

"Na nahotě nic není a s drogami mám své zkušenosti," přiznává pražská kandidátka České pirátské strany Olivie Brabcová (24). Snad právě proto studenti ve svých volbách jinak nefavorizovanou Českou pirátskou stranu poslali do Sněmovny.

Že krása – a hlavně ta obnažená – je ve volbách dobrou reklamou, potvrzuje i kandidátka z Věcí veřejných. „Můžete desetkrát něco inteligentního říkat do novin, ale toto je věc, která zaujme větším způsobem,“ řekla ParlamentnímListům.cz Kateřina Klasnová, která odhodila šat pro kalendář.560620:gallery:true:true

Jenže ve srovnání s Brabcovou je Klasnová Matka Tereza. Mnohem odvážnějších fotek nafotila sexypirátka celou řadu, při malování prý i ráda experimentuje s drogami, jejichž seznam vypočítala v jednom v rozhovoru.

„Celkově mám zkušenosti s více typy halucinogenů, napadá mě LSD, DMT, houby lysohlávky, ayahuasca, ketamin, šalvěj divotvorná, durman a muchomůrka červená. Nejvíc se mi líbila ayahuasca, i když je to náročný na žaludek…“ No, pokud by Brabcovou do Sněmovny protlačili kromě studentů i dospělí, mohlo by být při tvorbě zákonů hodně veselo.

 

zdepa ( 23. května 2010 09:31 )

v chování českých politiků. Nemá nic než obyčejné kozy, jakých je v zemi mraky, ale ví, že se v politice nepracuje a má se dobře. Navíc nemá zábrany, takže si může případně přivydělávat jako matrace spoustě politiků. Nemá nic, co by mohlo zaujmout. Snad jen vylízaný mozek a možná i ........

bosomfriend ( 22. května 2010 10:30 )

není svázána s kretény z komoušského režimu, kteří dvacet let ovládají zemi. Ať už konečně táhnou k čertu a nastoupí mladá generace, které půjde o skutečnou demokracii , kde barva plati , či pohlavní orientace nebude určovat dění, ale zákon, ktrý bude platit pro všechny jako v Německu nebo ve Francii.

antoniocosi ( 20. května 2010 15:13 )

Kolik máš dioptrií anebo nehul vždyť má postavu pěknou...no jo, a le to Ty už nepamatuješ, co je pěknej zadek co? Ty tak buřta a pivko na srazu ČSSD že?

antoniocosi ( 20. května 2010 14:51 )

On si popletl svůj nick...správně tam mělo být makak rhesus čau slecno.drsnak jen houšť

slecna.drsnak ( 20. května 2010 12:00 )

Jsi dostal ťafu do ksichtu, viď?! Jinak si asi neumím vysvětlit ty Tvé silně rozmlžené poznámky viz. zadek valacha a prsa pod tíhou gravitace Vážně směšné! Je legrační, jak dokáží anonymně a hl. naprosto nesmyslně pomlouvat a rádoby urážet místní úchylové na internetu (honící si přitom potají nejenom své nabubřelé ego ). Funny! Cituji: ,,Až něco Tvůj mozejk vyprodukuje něco.....," mno, myslím, že netřeba nadále pokračovat nad úvahou takového myslitele Tvého typu....hahaha ( mozejk je vlastně dřevěnej vozejk a opakování slov je matka moudrosti). Pomateným idiotům zdar !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa