"Snímek Hany tam soutěžil spolu s dalšími deseti filmy v hlavní sekci," uvedl Slavík. Zajímavostí soutěže tohoto festivalu podle něj je, že cenu neuděluje porota, ale vítěze určují diváci svým hlasováním. Film Hany tam byl přitom uveden spolu s takovými projekty, jako je Miss Meadows s Katie Holmesovou či s režijním debutem Mélanie Laurentové. Magazín Hollywood Reporter tento festival označuje za "Evropský Sundance", dodal Slavík.

Samir, který vystudoval filmovou režii se zaměřením na hereckou průpravu v Londýně, v tomto svém snímku zobrazil současnou společnost s nadhledem a cynickým humorem. S podtitulem Dnes v noci je vše dovoleno se v českých kinech objevil letos v květnu.

Jde o generační příběh, aktuální výpověď mladé filmařské generace, jednoduchý pohled na lidi, kteří by chtěli být komplikovaní, ale nejsou. "Je to taková zběsilá jízda na horské dráze o vášni a morálce, ale také o pivu, manželkách a jejich synech. Čas jim utíká v hospodě u stolu. I v těchto lidech však pomalu roste frustrace a agrese, která může jednoho večera propuknout," charakterizoval svůj snímek režisér, který svůj snímek natočil během tří dnů.

Hlavní ženskou roli ztvárnila Hana Vagnerová, v dalších se objevili Jiří Kocman, Tereza Vítů, Ondřej Malý, Pavla Tomicová, Jitka Schneiderová a Michal Sieczkowski. Příběh se natáčel loni v září v Plzni, kam se filmový štáb přesunul po čtyřicetidenních hereckých zkouškách v Praze.