Případ Millerové se dostal do novinových titulků tento měsíc, kdy úřady v Ohiu požádaly veřejnost o pomoc při identifikaci ženy, která použila neupřesněnou chemikálii, aby si odstranila otisky prstů. Pak se ve městě Lima v Ohiu s pomocí falešného rodného listu pokusila získat průkaz totožnosti na jméno Julia Wadsworthová. Při pořizování záznamů si policisté všimli, že nemá otisky prstů.

"Neměla žádné papilární linie, vůbec nic. Bříška prstů měla úplně hladká," řekl agentuře Reuters šerif Samuel Crish. Policie pak rozeslala její fotografii a snažila se zjistit, o koho jde. Detektivové ji nakonec identifikovali jako zbankrotovanou právničku, kterou stát Virgínie vyloučil z právní komory.

Podle informací policie v Coloradu tu Millerová nezákonně přepsala na svého komplice dům muže trpícího demencí; na podvod se přišlo po jeho smrti. V dalším případě zfalšovala poslední vůli staršího muže, aby se zdálo, že svůj dům odkázal jí.

Po zadržení Millerová požádala, aby s ní do vazby přijela udělat rozhovor národní televizní stanice, dodal šerif Crish s tím, že se ho také ptala, zda by jí nepomohl napsat knihu. "Chtěla by být celebritou," uvedl Crish, který její žádost odmítl. "Ale řekl jsem jí, že není nic jiného, než zlodějka."