Rejmon na videoportálu youtube.com umisťuje každý den videa s různou tématikou. Tentokrát se zaměřil na BLESK peněženku, se kterou vyrazil na nákupy.

„Vzhled kreditky...Vypadá jako skutečná kreditka, mně se celkem líbí. Nestyděl bych se ji vyndat někde v obchodě a platit s ní,“ říká Rejmon o vzhledu BLESK peněženky, kterou třímá v ruce.

Rozhodne se ji tak aktivovat. „Přesně minutu a půl trvala aktivace, teďka jdeme dobít a jdeme nakupovat,“ říká Lukáš nadšeně. „Přes kartu jsme šli nakupovat oblečení, absolutně stejný systém jako s obyčejnou platební kartou,“ dodává, zatímco kamera zabírá oblečení.

Jenže to mu nestačí, BLESK peněženku chce otestovat i v internetovém obchodě. „S kartou můžete platit i přes internet, tak to jdeme hned vyzkoušet,“ pobrukuje si při testování.

„Tak jsem právě zaplatil přes internet a funguje to všechno úžasně. Během minuty a něco jsem měl zaplaceno vše, co jsem chtěl,“ říká Rejmon a vzápětí hned dodává: „Jsem z toho unešenej!“

Příteli SuperStaristy Bendiga se líbí i nízké poplatky: „Právě jsem si dobíjel kredit, stojí to 25 korun, což je úplně úžasný, protože když jdete třeba do banky vložit peníze, zaplatíte poplatek 75 korun,“ říká na videu.

A zápory? „Kdybych měl říct nějaká negativa té karty, tak jsem za půl dne, co ji používám, žádná nenašel,“ uzavírá Lukáš.

Fotogalerie
11 fotografií