"Anna nás během Miss Universe okouzlila svým charismatem a ženskostí. Ztělesňuje zdravou, krásnou a emancipovanou ženu 21. století, a proto budeme nadšeni, pokud nás poctí svojí přítomností na finálovém galavečeru," řekl organizátor a ředitel soutěže John Paul Hamilton.

Anna odlétá do hlavního města USA již tento pátek, aby zasedla do křesla poroty. "Je to pro mě velká čest. Miss Sinergy je prestižní soutěž a má charitativní podtext. I takovým způsobem budu moci šířit dobré jméno naší země ve světě," prozradila nejkrásnější Slovenka tohoto roku.

623550:gallery:true:true

Nuže, můžeme jen doufat, že se nepostará o další trapas, jako nedávno na celosvětovém finále Miss Universe, když ztrapnila Slovensko před celým světem se svou videovizitkou v angličtině, kterou vůbec neovládá. Během svého pobytu v Americe navštíví Anna i naše velvyslanectví ve Washingtonu a setká se se slovenským velvyslancem.

Co je Miss Sinergy?

Ústřední myšlenkou této soutěže je osvěta v boji proti rakovině prsu. Miss Sinergy spojuje tradiční soutěž krásy s myšlenkou podpory boje proti rakovině prsu. Každoročně se finálového večera účastní mnoho významných hostů z celého světa, kteří organizují charitativní akce na podporu a výzkum onkologických onemocnění.