„Zásnuby proběhly na nedávné dovolené v Benátkách, bylo to velmi romantické,“ prozradila Blesku Vignerová, která s o dvacet let starším podnikatelem chodí jen rok a půl. „Náš vztah považuji za velmi perspektivní, jinak bych neodpověděla ano,“ smála se Aneta.

Jestli bude veselka podle tradice do roka a do dne od zásnub, modelka zatím netuší, obzvlášť když má její snoubenec za sebou už jedno nevydařené manželství. „O termínu svatby jsme se nebavili, nechceme nikam spěchat,“ vysvětlila Vignerová. která se kvůli svému milenci dokonce vzdala filmové kariéry. Dostala lukrativní nabídku zahrát si ve snímku proslulého producenta Luca Bessona.

Postarší a bohatý podnikatel Kamil Bahbouh požádal Anetu o ruku
Autor: Dana Kolářová a abl

Kamil by jí měl nejradši doma

„V červenci jsem byla V Marseille na konkurzu na roli vražedkyně ve filmu Colobiana, ale nakonec jsem zjistila, že tenhle filmový svět není nic pro mě,“ přiznala Aneta s tím, že ani její přítel z této myšlenky nebyl příliš nadšený. „Asi jako každý muž by mě Kamil měl nejraději doma,“ dodala.

Přitom snoubenec Vignerové si na o hodně mladší a krásné ženy potrpí. Před Anetou chodil s finalistkou České Miss Leonou Grešákovou, která se do podvědomí dostala jako pomatená jezdkyně z Václavského náměstí. Během své spanilé jízdy na koni dokázala projet pražským Letenským tunelem až před sochu sv. Václava, poté skončila v péči psychiatrů.

Lutovská se také chlubí prstenem

I Česká Miss Iveta Lutovská se chlubí prstenem z bílého zlata a diamanty na levém prsteníčku, který měla poprvé na otevření klenotnického obchodu. Od přítele Jaroslava Víta prstýnek dostala po pouhých 4 měsících vztahu. „Je to dárek za školní úspěchy, překvapila vysvětlením Iveta, které teprve začal nový semestr na vysoké škole.

Iveta chodí s Jaroslavem Vítem od léta a už nosí zásnubní prsten.
Autor: Pavel Machan