"Byla jsem pracovně dva měsíce v Pekingu, kde se s tímhle setkáte na každém rohu. Vůbec mi to nevadí. Lepší než brouci jsou žabí stehýnka, chutnají totiž jako kuřecí maso, takže vám vůbec nepřijde, že byste jedli něco nenormálního,“ prozradila nám Aneta Vignerová, která na akci dorazila s menším zpožděním. Cestou vlakem z Havířova do Prahy dráhy oznámily nehodu – pravděpodobně úmrtí na trati.

Žabí maso chutná jako kuřecí

Dlouhonohá kráska se akce, kde se ochutnávali exotické pokrmy a posléze žvýkačkami osvěžoval dech, zúčastnila společně s Agátou Hanychovou a Benem Cristovao.

"Kobylky, šneky a larvičky mám ráda. Hezky křupou a navíc jsou výživné!" tvrdí Hanychová. A aby nenechala nikoho na pochybách z misky si nabrala plnou hrst pražených larev a strčila si je do pusy. Křup!

To Ben se namísto pojídání červů nebo šnečích špízů raději věnoval přítomným fanynkám. "Moc na tyhle jídla nejsem. Nejraději mám pořádný steak nebo pečenou kachnu s knedlíkem a zelím," tvrdí finalista poslední SuperStar, který je novou postavou Ordinace v růžové zahradě 2.

Fotogalerie
4 fotografie