Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Reneé Zellweger: Nahaté zásnuby na balkóně

26. června 2010 | 12:46

„Reneé, podívej…,“ nebo snad měl herec Bradley Cooper (35) na mysli něco jiného? Na hotelovém balkóně v mexickém Puerto Vallarta takto laškoval se svou snoubenkou Reneé Zellweger (41).

Páreček tráví svou zásnubní dovolenou v Mexiku. Je to totiž jen pár dnů, co dvojice po roce vztahu oznámila zasnoubení. Podle amerického magazinu Star Reneé s Bradleym už plánují svůj velký den. Snoubenci prý chtějí jen menší oslavu pro pár nejbližších příbuzných a přátel. „Ani Reneé ani Bradley nechtějí nic okázalého. Prostě se jen chtějí vzít,“ prozradil magazínu dobře informovaný zdroj.

Tedy, jestli zrovna svatba byla předmětem jejich hovoru i na hotelové terase, není známo. Očividně se tam ale dobře baví. Důkazem je polonahý Bradley, který se jen v ručníku  a sluchátkách v uších a blaženým výrazem promenádoval po balkóně. To Reneé se spíš víc věnovala své ovocné svačince než snoubenci.

Vdavky se blíží

Musel to být jen chvilkový nezájem, protože Reneé je ze svatby nadšená. Pro oba to budou už druhý sňatek. Oběma ty předchozí vydržely shodně jen čtyři měsíce. „Reneé je neskutečně šťastná, že jí Bradley požádal o ruku,“ cituje americký magazín National Enquirer zdroj z hereččina okolí. „Má z něj doslova hlavu v oblacích a nemůže se dočkat, až se stane paní Bradleyovou,“ dodal zdroj.

Přestože dvojice žije v luxusním sídle v hodnotě téměř 100 milionů korun v prominentní čtvrti Los Angeles Pacifik Palisades, sňatek prý plánují uzavřít v na východním pobřeží, nejlépe na newyorském Manhattanu nebo Long Islandu.

Reneé je smířená i s adopcí

Reneé se před časem nechala slyšet, že by i přála s Bradleym usadit se a založit rodinu. Sama dobře ví, že její biologické hodiny tikají a na miminko je v jejích 41 letech nejvyšší čas. Pokud by mateřstvím příroda neobdařila, je připravena – po vzoru jiných slavných matek – si dítě adoptovat.

Autor: INT, šim