O lékařském doporučení odpojit Bobbi Kristinu, jejíž kritický stav zůstává od pondělí nezměněný, od přístrojů informoval ve čtvrtek večer server TMZ.com. Také podle jiných webů bylo jasné, že rodina svou milovanou Bobbi od přístrojů, které ji udržují při životě, co nevidět odpojí, nebo už dokonce odpojila.

V pátek se ovšem objevily zprávy, že její otec, zpěvák a bývalý partner zpěvačky Whitney Houston Bobby Brown odpojení odmítá, a to přesto, že mu lékaři řekli, že jeho dcera má pramalou šanci na zotavení.

Jelikož rodina Bobbi Kristiny se obklopila hradbou mlčení a žádné informace nepodává ani nemocnice v Atlantě, v níž Bobbi leží na špičkovém neurologickém oddělení, jsou zprávy o stavu Bobbi Kristiny jen těžko ověřitelné.

Tmz.com v pátek přinesl informaci od svého zdroje, který tvrdí, že Bobby Brown věří v Boží zázrak, že se Kristina probere...

Bobbi Kristinu našli příbuzní ve vaně hlavou ve vodě. Policie později našla v jejím domě drogy. Její slavná matka před třemi lety zemřela podobně, utopila se ve vaně pod vlivem kokainu.

Fotogalerie
7 fotografií