Zpěvák Bobby Brown měl ve čtvrtek narozeniny, na mejdan ale neměl ani pomyšlení. Většinu času totiž tráví u lůžka své dcery na jednotce intenzivní péče specializovaného neurologického centra v atlantské nemocnici. Do hotelu v Atlantě se přemístila také většina příbuzných, aby to do nemocnice měli za Bobbi Kristinou blíž. Jenomže už začátkem týdne začaly prosakovat informace, že se příbuzní mezi sebou nemusí.

Spory vygradovaly ve čtvrtek. Bobby na chvíli odjel z nemocnice do hotelu, aby v tamní restauraci „narozeninově“ povečeřel se svou ženou, sourozenci a bratranci. A právě během večeře, při které se také popíjelo, se strhla pěkná mela.

Sestra Bobbyho Browna Tina vzala lahví po hlavě jeho bratrance Shayna. Podle serveru TMZ.com si ránu vykoledoval sám Shayne, který Tinu nazval „smažkou“.

Tina se bránila lahví a padlo také několik dalších ran. Než stačila přijet přivolaná policie, Tina z hotelu rychle zmizela. Zranění naštěstí nebylo tak vážné, takže se Shayne sám odvezl k ošetření do nemocnice. Kromě něj utrpěli zranění další dva lidi.

Fotogalerie
6 fotografií