Snímek byl pořízen jen pár okamžiků poté, co policie vynesla tělo Whitney Houston z koupelny v hotelu Beverly Hilton. Fotka zobrazuje vanu, která je stále ještě naplněná vodou.

Na dně vany se nacházela miska, která byla naplněná olivovým olejem, který používala Whitney na zjemnění pokožky. Dále ve vaně ležely dvě gumičky do vlasů. Na dně vany byl také nalezen ručník, který měla zřejmě zpěvačka na hlavě, aby si nesmáčela vlasy.

Houston, která se nejvíce proslavila filmem Osobní strážce, našla v sobotu ve vaně hotelového apartmá v Los Angeles její teta mrtvou. O příčině její smrti lze zatím jen spekulovat. Je však známo, že zpěvačka se v posledních letech potýkala se závislostí na drogách a alkoholu. Nejspíše doplatila na mix alkoholu s utišujícími léky.

Soudní lékař Edward Winter prozradil, že tělo mrtvé nevykazuje známky zranění a podle policie nic nenasvědčuje ani násilnému činu. Vyšetřovatelé však nemohou vyloučit žádnou z možných příčin smrti, dokud nebudou známy výsledky toxikologického rozboru, a to může trvat týdny.

Fotogalerie
11 fotografií