Hvězdy všech věkových kategorií a hudebních žánrů, jež se v losangelské hale Staples Center shromáždily, rozhodně splnily potřebu veřejnosti užít si emocemi prodchnutou podívanou. Alespoň většina z nich ano. Ať už byla jejich prezentace puncovaná vkusem, anebo ne.

Elegance na Grammy vítězila, velké toalety byly v přesile. A nutná extravagance, která tento podnik tradičně koření a dělá z něj o to větší show, samozřejmě nechyběla – v dobře kreativním i nevkusně cirkusovém podání.

Adele a Diana Ross: Dámy v černém

Fenomenální zpěvačka Adele, která se stala královnou ceremoniálu a právem sklidila šest gramofonů za večer, vystřídala tři večerní outfity. Všechny byly urputně černé. Zřejmě chce touto barvou kamuflovat plnější postavu. Ale i tak by se v ní nemusela stylizovat způsobem hodným matróny. Krásné Adele je přece jedenadvacet let!

Sedmašedesátiletá královna soulu, zbožňovaná ikona zesnulého Michaela Jacksona, Diana Ross, byla rovněž v černé toaletě, ale víc koketněji řešené. Vypadala skvěle a znovu připomněla že Věc Makropulos existuje i v reálném životě.

Smyslná Rihanna dráždila hlubokým dekoltem

Barbadoská zpěvačka Rihanna, která loni v rámci své tour navštívila i naši republiku, oblékla velmi minimalistické a velmi dráždivé pouzdro dlouhých šatů s hlubokým dekoltem na hrudi i zádech a vypadala pekelně smyslně.

Držitelka devíti gramofonů za Grammy a tří cen American Music Award, Alicia Keys, místo dlouhé toalety zvolila sofistikovaně efektní koktejlky ve formátu luxusní femme fatale.

Zpěvačce a textařce Bonnie McKee se extravagance vymkla z rukou a nejvíc mimo, navíc těžce asexuálně, byla ve svém modelu saténové sukně, jakéhosi svršku v podobě basic trika a kotníčkových bot na platformě švédská, v devadesátých letech díky písni Show Me the Love zbožňovaná zpěvačka Robyn. Kreace Robyn by zabila kdejakého estéta. I když ve Staples Center byly i jiné šaty, jež by jej znovu postavily na nohy…

Fotogalerie
7 fotografií