Whitney Houston byla jednou z nejtalentovanějších a nejprodávanějších zpěvaček, ale její kariéru poznamenaly drogy. Téměř všechny její peníze spadly do rukou dealerů.

Zpěvačka v roce 1992, po natočení filmu Osobní strážce, uzavřela manželství s Bobbym Brownem. Její manžel ji stáhl k drogám a od té doby zpěvačka s marihuanou, crackem a kokainem nepřestala.

Dokonce zvala dealery k sobě domů, aby jí donesli dávky cracku. Ačkoliv v roce 2002  veřejně přiznala, že je závislá, a byla hospitalizována na protidrogové klinice, drog se  nedokázala nikdy zbavit.

V roce 2006 svět obletěly a šokovaly snímky ze zpěvaččiny koupelny, která nepřipomínala toaletu superhvězdy, ale spíše feťácké doupě. Na hotelu našli v pěti pokojích lžíce pokryté kokainem, kousky marihuany a zbytky cracku.

O comebacku snila, ale nevyšel. Každé další selhání řešila únikem k drogám, později k práškům, které hojně zapíjela alkoholem.

To se jí zřejmě stalo osudným. Byť budou toxikologické rozbory trvat několik týdnů, je zřejmé, že kombinace léků a tvrdého pití má na její smrti velký podíl. Patolog uvedl, že množství vody, které se našlo po vytažení z vany v jejím těle, smrt utopením způsobit nemohlo.

Fotogalerie
7 fotografií