Adela Banášová a Leoš Mareš právě odstartovali první live večer! Dnes soutěží jen kluci, takže Dara Rolins a Marta Jandová se mají na co těšit. Sekundovat jim v porotě tradičně budou Ondřej Hejma a Pavol Habera.

Kdo začne zpívat? Lukáš Michna (startovní číslo 3). Připravil si píseň On my head, kterou v originále zpívá Dan Bárta! Michna zpíval podle Hejmy na 80%. Podle Dary Rolins to byl důstojný začátek semifinálového kola, prý by se za to nestyděl ani Dan Bárta. Marta Jandová ocenila pozitivní energii, píseň jí prý bavila. Pavol Habera si neodpustil kritiku - prý tam byly problémy s intonací a barvou hlasu. Adelu Banášovou Lukáš pobavil tím, že místy míchá do češtiny slovenštinu!

Dalším soutěžícím je Denis Lacho (startovní číslo 4), který miluje zpěv a fotbal. Denis bude zpívat píseň Hero (od Enrique Iglesiase). Denis sklidil velký potlesk. Dara přiznává, že ji píseň v podání Denise dostala. Marta Jandová tvrdí, že Denis byl lepší než Iglesias. Pavol Habera řekl, že Denis je nejlepší zpívající fotbalista v ČR i na Slovensku, vystoupení se mu líbilo. Ondřej Hejma oceňuje, že projevu nechybělo srdíčko! Leoš Mareš Denise vyhecoval a on přidává luxuní rap od své oblíbené partičky Kontrafakt! Jo, tento "chalan" má v těle i hip hop rytmus a Mareš to moc dobře ví!

Thomas Puskailer (startovní číslo 8) dokazuje, že zlepšil svou slovenštinu. Také přiznal, že v rodině má zubaře, proto ten zářivý úsměv. Zpívá píseň I am yours - Jsem váš. Marta Jandová tvrdí, že Thomas umí pracovat s publikem i kamerou, ale musí přidat na zpěvu! Pavol Habera oceňuje, že Thomas je normální skromný kluk, ale prý byl trochu pod tónem. Ondřej Hejma chválí, líbí se mu i Thomasův výstřih. Zpěv byl prý poctivý, ale trochu nudný. Také Dara chtěla hodnotit, ale pak řekla, že Thomasův úsměv je tak čarovný..., a zabalila to! Také Adela Banášové se těší, že se s Thomasem ještě setká!

Ján Ločaj (startovní číslo 2) miluje kamiony, rychlá auta a své dvě sestry. Bude zpívat rockovou píseň Láska od skupiny Gladiator. Pavol Habera vystihl, že Ján miluje expresivní písně, ale nesmí při zpěvu chvátat. Hejma si všiml drobných chyb i skvělých momentů, při chrapláku se ale nesmí tlačit na pilu! Dara hodnotí píseň jako velmi originální. Projev a barva halsu se líbily i Martě Jandové! Mareš se ptá na první Jánovu lásku a dozvídá se, že Ločaj se v lásce zklamal! Holky, u Jána máte šanci!

Leo Machala (startovní číslo 11) také miluje zpěv a fotbal. Bude zpívat píseň od Davida Kollera Chci zas v tobě spát. Hejma tvrdí, že začátek písně byl katastrofa, ale pak se prý Machala rozjel a těžkou píseň zvládl se ctí. Dara Rolins také souhlasí s tím, že začátek byl špatný a doporučuje Machalovi klid! Marta Jandová vycítila, že Leo měl respekt z kamery. Křivka zpěvu se zvedla ze sklepa až někam "na Sněžku". Habera také ví, že Leo měl "sebevědomí někde na zadku". Leo si podle Habery vůbec nevěří a zpěv podle toho také vypadal!

Devatenáctiletému Martinu Chodúrovi (startovní číslo 1) přezdívají "Český Tom Jones"! Martin má velkou oporu v otci, který také miluje muziku. Bude zpívat píseň Venus, kterou proslavil právě Tom Jones. Dara je přímá a stručná: Přesně takto to má vypadat! Marta Jandová dodala, že je to dnes večer Martinova show! Pavol Habera ví, že Martin bude ve finále, i když v pohybu prý připomíná "epileptického medvěda". Ondra Hejma dodal, že slova jsou zbytečná. Je tu favorit číslo jedna? Zdá se, že ANO!

Marek Lacko (startovní číslo 8) má vietnamský původ a v medailonku se svěřil, že do sedmi let s tím měl ve škole problémy, než si uvědomil, že není úplně "normální Slovák". Zpívá slovenskou píseň "Nedá sa újsť". Martu Jandovou ale Marek nepřesvědčil, tóny mu ujížděly, byl prý často vedle. Pavol Habera ví, že Martin Chodúr nastavil laťku vysoko a k Lackovi řekl, že nepochopil podstatu písně. Hejma souhlasí s Haberou, tóny byly špatné. Dara věří, že v Markovi něco je, ale je to skryté hluboko!

Ben Cristovao (startovní číslo 10) chce hlavně dokázat, že umí zpívat pomalu. Zpívá píseň od Johna Legenda Save Room. Habera je rád, že Ben je v semifinále. Výkon Bena Haberu překvapil, ocenil i barvu hlasu. Hejma chválu brzdí, od Bena čekal víc - například to, že prodá taneční um! Dara chválou nešetří, rezerva tam byla, ale bylo to prý akorát. Také Marta Jandová je spokojená. Líbí se jí také, že Ben není nafoukaný!

Devatenáctiletý René Bošeľa (startovní číslo 12) je nejen zpěvák, ale také folklorista a tanečník! Vybral si píseň This Love a v medailonku se smíchem přiznal, že je arogantní! U poroty ale obstál!

Miro Šmajda (startovní číslo 7) vypadá jako Curt Cobain a zpívá píseň od Nirvany Come as you are! Dara by plyn ubrala, Martě se drive a energie líbily! Ale Habera i Hejma byli hodně kritičtí!

Ahmad Hedar (startovní číslo 9) pochází ze Sýrie. Připravil si píseň od skupiny Oasis Wonderwall. Dara odpouští jeden falešný tón a je spokojená! Habera byl také spokojen a věří, že Ahmed ještě něco dokáže. Hejma radí, ať to Hedar rozbalí naplno!

Jan Bendig (startovní číslo 5) má vždy trému a ví, že to je jeho problém. Bude zpívat píseň Dám dělovou ránu od Karla Gotta. Habera Bendiga ocenil, prý nabídl umělecký zážitek a i ženy se pobavily! Dara je unešena, Hejma také a Marta Jandová ví, že Bendig je dělová rána na závěr večera! Hlasujte a bavte se!

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz