Sám Honza, který vždy oplakal předchozí vyřazení kamarádů, však svůj konec zvládl s grácií. I přesto, že na to byl sám. Nikdo z blízkých totiž v pondělí do Bratislavy nepřijel.

Jak Bendig po soutěži přiznal, že nikdo z jeho nejbližších nečekal, že vypadne. "Jsem tu sám. Všichni pracují a rodina ani moc nečekala, že bych vypadl,“ přiznal Honza. Víc než sám Honza byla v pondělí rozhozená Dominika Stará. „Čekala jsem, že určitě vypadnu. Celý den jsem se na to připravovala, abych byla na pódiu v pohodě,“ svěřila Blesku Dominika. „V maskérně jsem řekla, že chci ty modré šaty. Chtěla jsem odejít pěkná,“ popisovala své myšlenky Stará. „Když jsem postoupila, vůbec jsem to psychicky nezvládala. Nechápu, že z nás vypadl zrovna Honza. Lidé mají asi zacpané uši,“ dodala Dominika. Jako jediná dívka se dostala v soutěži tak daleko, přestože měla obavy, že má mnohem menší základnu fanoušků než její kolegové.

Fotogalerie
2 fotografie

Vypadnutí jednoho z favoritů soutěže také okamžitě vyvolalo vlnu spekulací, zda není hlasování zmanipulované. „Už tolikrát vypadli ze soutěží favorité. Fanoušci často dávají hlas podle sympatií, ne podle toho, jak kdo zpívá. A to i v pěveckých soutěžích,“ přiznal Blesku Miro Šmajda.

Vše o SuperStar

Stahuj písně ze SuperStar!

Fotbal na Facebooku