Jestli Josef Rychtář (56) slavil, že urnu s popelem zesnulé zpěvačky si může nechat a naložit s ní podle svého, přepočítal se. Rodina Ivety Bartošové totiž bude bojovat všemi prostředky, aby jejich milovaná sestra a dcera byla pochována v rodinném hrobě ve Frenštátu!

A to nejen její část, ale všechen popel! Spekulovalo se totiž o rozdělení popelu mezi Josefa Rychtáře a zbytek Ivetiny rodiny. „Je to hloupost, urnu si dělit nebudeme,“ rozhodně řekl bratr Lumír, který je smrtí své sestry naprosto zdrcený.

Když jim Josef Rychtář "ukradl" pohřeb a celou pozornost strhnout na sebe, chystají alespoň malou pietu. Kdy však proběhne, zatím není jasné. „To závisí na tom, kdy budeme mít její tělo. Už to má v rukou právník. Ivetu Rychtářovi nenecháme,“ nechal se slyšet.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Útok Zemana na Rychtáře a Petr K. má šanci na propuštění Redakce Blesk.cz

Samotné rozloučení nejbližších ale podle všeho již proběhlo. „Rozloučili jsme se s ní v tichosti doma,“ přiznal dále. Účastnit se smutečního obřadu v Praze se totiž její nejbližší odmítli. Nepřišel ani její syn Artur, kterého prý Rychtář na pražský pohřeb pozval přes SMS. Místo do Strašnic zamířil Artur v pondělí ráno do školy a když odpoledne probíhal pohřeb, byl zrovna se spolužáky na cestě do parku.

„Pan Rychtář rozhodl o uspořádání žní pro bulvární média. Sám chce být v hlavní roli. Takovéto rozloučení s milovanou osobou by však bylo pro nejbližší natolik traumatizující a nedůstojné, že se ho nezúčastní,“ znělo prohlášení vydané v týdnu před pohřbem.

Unikátní kniha o Ivetě Bartošové přichází na český trh. 132 stran jen za 39 Kč! Stačí 1 SMS!
Autor: Archiv Blesku