Výslechy kvůli sebevraždě zpěvačky nekončí. Dnes odpoledne byla, kromě Rychtářova syna Jana, předvolána i sestra Josefa Rychtáře Jarmila, která má také vnést světlo do událostí posledních dní života Ivety Bartošové.

Za dveřmi policejní služebny se však smažila o hodně déle než její synovec Jan. Policii ji držela u výslechu dvě a půl hodiny. Jarmila vyšla znatelně vystresovaná a nervózní. "Nezlobte se, ale k ničemu se nebudu vyjadřovat," řekla Blesk.cz, když byla konečně propuštěna.

Jarmila byla po smrti Ivety Rychtářovi také velmi blízko. Hned den po sebevraždě ukazovala spolu s kamarádem a zvukařem Standou dvornímu Rychtářovu fotografovi bílé svatební šaty se stříbrnými ozdobami, ve kterých má být Iveta údajně uložena do rakve.

Syn Josefa Rychtáře Jan Rychtář, který je Rychtářovou pravou rukou, se podle informací Blesk.cz na policii zdržel dvě hodiny. Jeho otec mezitím opět navštívil pohřební službu v Říčanech, která zařizovala převoz těla Ivety Bartošové do krematoria ve Strašnicích.

V osudný den, v úterý 29. dubna 2014, kdy Iveta skočila pod vlak, byl Jan Rychtář se svým otcem vypovídat na policii ve věci rvačky, která se strhla mezi Rychtářem a Zdeňkem Macurou na Ivetině koncertě ve Svitavách. Navíc se mu těsně před smrtí narodil syn a Iveta se s ním potkala minimálně v porodnici, když tam svého nevlastního vnoučka jela navštívit.