Takže proc sem si vlstne zridila blog no protoze bych chtela aby se lidi dozvedeli jak to tenkrat doopravdy bylo a aspon me uz tak neodsuzovali jako je tomu do tet vim ze zde budou chybicky ale sme lide a ne stroje,“ začala s jakousi obhajobou špindíra Věrka z Výměny manželek.

Výměna manželek
Autor: verky.eblog.cz

Jak na začátku textu Věra slíbila, tak také udělala. V každém příspěvku popisuje, jak probíhaly dny v její nové rodině, co dělala nebo spíš nedělala, a také jak se choval náhradní manžel Jirka. „No zacal delat uplny naschvali a ze to jidlo je mastne a ze todle neni na stave atd tak sem mu ve vzteku rekla ze na vode se varit neda a jestli ma problem at si vari sam,“ napsala rozčilená Věra.

Výměna manželek
Autor: verky.eblog.cz

 

„No nebyla to prochazka ruzovim sadem ale sem zena a ta neco vydrzi jen tak neco me neskoli rekla sem si pro sebe,“ a díky této myšlence Věra Výměnu manželek zřejmě přežila.

Výměna manželek
Autor: verky.eblog.cz

 Televizním divákům se jistě zapsala do paměti scéna, kdy Věra Jirkovi tvrdila, že si nečistí zuby kvůli tomu, že ji pak bolí dásně. Ohledně své hygieny se na blogu rozepsala také. „Jako to jesltli sem se chodila koupat zde vypisovat nebudu ale jo chodila vzdy kdyz sem tam byla sama bez kamer a hlavne bez jirky nejsem zadna prostitutka abych lezla pred kamery naha ani nahodou jestli to delaji jiny tak at,“ uvedla.

Výměna manželek
Autor: verky.eblog.cz

No, každý čtenář si může udělat obrázek sám, jaké soužití s Věrou muselo být. A může se klidně stát, že blog zapříčiní to, že ji budou lidé odsuzovat ještě mnohem víc. Věra se zkrátka pohybuje úplně v jiné dimenzi, kterou obyčejný smrtelník asi jenom těžko pochopí. 

VŠE O POŘADU VÝMĚNA MANŽELEK A JEHO AKTÉRECH ČTĚTE >> ZDE!!!

Fotogalerie
13 fotografií