Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nedostatky letošních hvězd StarDance: Stydlivka Schneiderová nebo vláčený Mareš!

/
  • Hvězdy StarDance samy na sebe práskly své nedostatky.
    17. října 2015 ● 07:19

    Tři měsíce tvrdých tréninků, dřiny a mnohačetných zranění jsou u konce. Už v sobotu večer hvězdy letošního ročníku StarDance se předvedou v celé své kráse. Co na slavné tváře práskli jejich partneři, kteří je učili celou dobu tančit?

  • 1.

    Jitka Schneiderová (42) - Jako debil

    Přestože je na divadelním jevišti nebo před kamerou schopna zahrát cokoliv, tak na parketě bojuje se studem. „Samba je velmi erotický tanec, mně prostě nejde tak kroutit boky, připadám si jako debil,“ přiznala herečka, která je tak hubená, že už prý nemá ani co shazovat. „Dietu tady držím já, Schneiderová musí přibrat,“ řekl rázně tanečník Marek Dědík (27).

    Jitka Schneiderová na tréninku
    Autor: archiv StarDance

  • 2.

    Leona Machálková (48) - Nebezpečná diktátorka

    Během tance zpěvačky a Michala Necpála (28) si člověk není jist, kdo koho vede. „Já se prostě nechám občas unést a převezmu roli chlapa,“ směje se Machálková. Taneční partner se smíchem dodává, že si musí své místo na slunci hlídat. „Dokonce ho někdy ale opravdu nechtěně kopnu. Už asi třikrát to schytal chudák mezi nohy,“ prozradila Leona.

    Leona Machálková na tréninku
    Autor: archiv StarDance

  • 3.

    Marie Doležalová (28) - Uzlíček nervů

    Na svém blogu Kafe a cigárko herečka velmi intenzivně informuje fanoušky o průběhu všech tréninků a pocitů. Hvězda seriálu Comeback si mezi tolika známými hvězdami připadá jako pitomá Saša. Obávala se, že mezi tanečníky nezapadne, protože první setkání s Markem Zelinkou (29) nebylo slavné. Přestože se vztahy urovnaly, nervozita Marií Doležalovou cloumá a je těsně před nervovým zhroucením.

    Marie Doležalová na tréninku
    Autor: archiv StarDance

  • 4.

    Leoš Mareš (39) - Nechá se vláčet

    Jeho účast v taneční soutěži provázela vlna šoku ve vlastní rodině, protože všichni vědí, že Mareš je lepší »zpěvák« než tanečník. Přestože má rád věci pod kontrolou, při tanci se nechá Katarínou Štumpfovou (29) vést. „Nechám s sebou klidně vláčet. Katarína je profík a já respektuji lidi, co něco umějí. Rád se od nich něco naučím,“ říká unaveně Leoš.

    Leoš Mareš na tréninku
    Autor: archiv StarDance

  • 5.

    Lukáš »Tydýt« Pavlásek (37) - Zobe pilule

    Kvůli tanci se z něj stala chodící lékárna. Spočítal si, že na každý tanec potřebuje šest prášků, protože ho kromě bolesti ruky a palce u nohy bolí i za krkem. Z intenzivních tréninků se mu prý spustila i rýma. Lucie Hunčárová (29) má tak díky Tydýtovi Pavláskovi vytrénované hlavně nervy. „Lukáš se ale velmi snaží, musím ho pochválit,“ i tak ho chválí tanečnice.

    Lukáš Pavlásek na tréninku
    Autor: archiv StarDance

  • 6.

    Marek Taclík (42) - Fandí mu pes

    Bude asi největším otazníkem ve StarDance. Herec dokáže zahrát cokoliv, ale tanec se předstírat nedá. Na poslední chvíli si uvědomil, že neví, zda má fanoušky, kteří by ho poslali do dalších kol. „Zatím jediný fanoušek je pes mé partnerky, ten je ale nejvěrnější,“ směje se Taclík, který po boku Martiny Markové (23) jenom kvete.

    Marek Taclík na tréninku
    Autor: archiv StarDance

  • 7.

    Radek »Gipsy« Banga (33) - Malý, ale šikovný

    Zpěvák kapely Gipsy.cz Radek Banga je v historii StarDance nejmenším tanečníkem. Se svými 168 cm ale dokáže na parketě velké divy. „Zvedačky od nás nečekejte, ale určitá překvapení ano,“ řekl Banga. A jeho partnerka Tereza Bufková (30) jen potvrzuje: „Radek mě velmi překvapil, je opravdu vynikající tanečník. I když je malý, tak je velmi šikovný!“

    Radek Banga na tréninku
    Autor: archiv StarDance

  • 8.

    Rostislav Osička (58) - Vyboxuje zlato?

    Jde si tvrdě za svým! Bývalý boxer šel do soutěže s tím, že ji vyhraje. „Já nežertuji, když se do něčeho opřu, tak očekávám výsledky,“ říká rozhodně Osička, který po celodenním trénování svých svěřenců v posilovně běžel na Kavčí hory pilně tančit. Jedinou jeho nevýhodou je špatná paměť. Kroky se mu ne a ne zarýt do hlavy. Partnerka Romana Motlová (40) tak trenéra učí pohybové paměti.

    Rosťa Osička na tréninku
    Autor: archiv StarDance

  • 9.

    Kateřina Cajthamlová (53) - Poloslepá tanečnice

    Pohled na tančící dietoložku a choreografa Petra Čadka (36) je uklidňující. Tančí jako jedna duše a jedno tělo. „Mě to opravdu nesmírně baví,“ přiznala Cajthamlová. „Kačenka špatně vidí, nosí brýle. Ale čím hůř vidí, tím líp tančí, to je její výhoda,“ práskl na ni Petr. I když ho Kateřina nutí pořádně jíst, sama díky náročným tréninkům zhubla dvě konfekční velikosti.

    Kateřina Cajthamlová na tréninku
    Autor: archiv StarDance

  • 10.

    Lucie Dvořáková (37) alias DJ Lucca - Unavená dešťová víla

    Manželka Michala Dvořáka (49) z kapely Lucie bojuje s únavou a rekvizitami. „Máme k tanci deštníky, jenže jsme je během tréninků nějak poničili, tak doufám, že nás během přímého přenosu nezradí,“ obává se Lucca, která se netají tím, že ji Michal Kurtiš (25) vždycky tak zničí, že doma padne do postele a jenom spí.

    Dj Lucca na tréninku
    Autor: archiv StarDance

    Fotogalerie
    25 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

ginna15: Lidi, víte že : evzen-lovec-zen zde diskutující tupoun je těžký pedofilní homosexuál co píchá vlastní rodinu dementu?

(18. 10. 2015 13:56)

renoli: taky ho nemám ráda. Ale jeho samba byla skvělá.

(18. 10. 2015 12:16)

zidoniusek: TY ČERNÁ MORO

(17. 10. 2015 16:06)

ivoadler: Schneiderová působí velice křehce, člověk má strach, že se rozpadne. Tydýt je prostě tydýt, s tím se nedá nic dělat. Toho boxera chápu. Taky nemám pohybovou paměť. Nemoh jsem ani cvičit na spartakiádě. Animátorka na dovolené v Tunisu se pokoušela naučit mně klubový taneček, ani tady jsem se nechytnul. Na Mareše jsem zvědavý. Nejlíp placený moderátor (za co asi) se nás pokouší přesvědčit, že je úspěšný ve všem, na co sáhne.

(17. 10. 2015 11:07)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy