Znechucení, které vyjádřila náhradní maminka Jana z Bohutína u Příbrami, když uviděla nepořádek v pražském bytě, který tam zanechala druhá maminka Monika, nenechalo chladnou Moničinu tchyni Vlaďku.

Líná Jana opustila své malé dítě a je tam na dovolené, když nic nedělá, a ještě uráží?“ rozčilovala se paní Vlaďka. Čistotná Jana totiž tvrdila, že v bytě byl nesnesitelný zápach a špína a že v dětské postýlce našla hovínka.

Moničina tchyně byla u natáčení přítomna. Aby dohlédla na náhradní maminku a případně se postarala o svá tři vnoučata a syna, vzala si dovolenou. Janu tak měla pod přísným dohledem. „Ona tady několik večerů chodila po hospodách na večeři, sama vařit neuměla. Chudák, neuměla se postarat o nic, jen uráží a ponižuje,“ pustila se do maminky Jany paní Vlaďka.

Navíc na Janu prozradila, že porušila přísná pravidla. „Tajně telefonuje manželovi a pomlouvá Moniku a od té doby on Monice zakazoval, aby se k dítěti přiblížila,“ pokračovala rozzuřená tchyně.

Zároveň však osočila i televizní štáb, který prý k nepořádku přispěl, a popřela, že by se v postýlce válelo hovínko. „V postýlce bohužel zůstal kousek banánu, který mělo dítě ke svačině. Ti, co to natáčí, tam kouřili. Můžou vše dobře upravit. Po dobu šesti hodin nesmíte vstoupit do bytu a v zimě a minus deseti stupních musíte chodit v dešti, aby se vše připravilo bez naší přítomnosti,“ dodala na závěr. Tento díl uvidíte už ve středu ve 20.20 na Nově.

Podívejte se na exkluzivní ukázku!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Špína a podivné fleky v dětské postýlce! TV Nova

Fotogalerie
11 fotografií