Nikol Trojanová se po vítězné Výzvě loučila s Viktorem Valentou (35) alias Ginem tak, jako by tvořili pár. To však Nikol popřela, když byla ve Zpovědnici vyslýchána Agátou Prachařovou v rámci Noční show. „S Viktorem jsme se rozešli těsně před mým nástupem do Vily. Tak dva tři týdny. Ale neříkám, že je úplný konec,“ svěřila se Nikola Agátě.

VyVolená kráska se vždy řečem o intimních věcech vyhýbala, ale Agátiny otázky na tělo jí donutily vyklopit pravdu. „Doma mám někoho, koho mám ráda. Ale není to Viktor,“ pokračovala ve zpovědi Nikol.

Agáta ve výslechu pokračovala a začala vyzvídat, zda je tím třetím vypadnutý Pepa, který opustil Vilu v pátek a Nikola jeho odchod obrečela. To však Nikča popřela. „Je to někdo jiný. Známe se dýl, zažili jsme spoustu krásných chvil a pořád je tu i Viktor, kterýho miluju jako člověka. S Viktorem je mi strašně dobře. Mám to doma prostě komplikovaný. Pepa mi chybí, je to hodnej kluk, ale fyzicky mě nepřitahoval.“

Viktor, který byl při její zpovědi přítomen u Agáty ve studiu, potvrdil Nikoly slova. „Byla to taková dlouhodobá záležitost. Už jsme si úplně nerozuměli. Trávili jsme spolu málo času, nebylo to kvůli VV. Dohodli jsme se na tom,“ svěřil se Gino. „Má spoustu času si to promyslet. Já o něm vím, vím, kdo to je. On byl ten třetí, se kterým jí bylo dobře,“ uzavřel Viktor rozhovor s Agátou.

Nikol se tedy nejspíš již poučila a v reality show už další lásku nehledá. Nejspíš jí stačila zkušenost z Hotelu Paradise, kde se seznámila právě s Viktorem. Kdo je ale ten její pan Třetí?      

Fotogalerie
3 fotografie