Pippa prvního potomka čeká s miliardářem a automobilovým závodníkem Jamesem Matthewsem (42), za něhož se loni provdala. První zvěsti o jejím těhotenství se vyrojily již na konci dubna, teprve teď ale brunetka vše oficiálně potvrdila a prozradila, jaké změny zažívá.

„Měla jsem štěstí, že mám za sebou ultrazvuk ve 12. týdnu a bez toho, abych trpěla ranními nevolnostmi,“ pochlubila se Middleton ve sloupku pro Waitrose Weekend. Požehnaný stav tak očividně snáší daleko snáze, než její sestra Kate, která během všech tří těhotenství trpěla nemocí zvanou hyperemesis gravidarum, která se projevuje jako velmi silné ranní nevolnosti, ale mohou přitom ohrozit maminku i plod, jelikož kvůli zvracení nepřijímá dostatek živin.

Tomu se sice Pippa vyhnula, ovšem i tak si kvůli spoustě věcem dělala starosti. „Tohle je moje první těhotenství, takže jsem měla strašně moc otázek a cítila jsem, že pořád nebyly nezodpovězené,“ svěřila se s tím, že se hlavně strachovala, aby mohla pokračovat se sporty, které ji baví.

„Chtěla jsem vědět věci jako – budu se až moc namáhat, když budu podávat v tenise? Jsou všechny styly plavání bezpečné? Můžu pořád chodit na kurzy normální jógy, pokud se vyhnu určitým pozicím? Můžu pořád pracovat na břišních svalech?“ líčila sestra vévodkyně z Cambridge, která se proslavila hlavně svým dokonalým zadečkem. O ten očividně nechce přijít, a tak cvičí i teď, když nosí pod srdcem dítě.

VIDEO: Připomeňte si, jak se svět zamiloval do Pippy Middleton

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si, jak se svět zamiloval do Pippy Middleton youtube

 

„Všimla jsem si, že se moje tělo mění a váha narůstá, ale díky efektivnímu cvičení a sportování se cítím, že tím posilňuji podporu zdravého těhotenství, porodu a zotavení,“ vysvětlovala s tím, že nejhorší pro ni bylo radostnou zprávu udržet v tajnosti například i před instruktorem jógy.

Aby nepřišla o postavu, kterou jí závidí celý svět, zatahuje prý bříško dovnitř. Má tak pocit, že tím miminko objímá. Prý je to také dobré proti bolestem zad a také tím docílí, že nějaký čas po porodu si bude moci vzít na sebe své staré oblíbené džíny. Ovšem svůj režim přece jen miminku přizpůsobila. Pověsila na hřebík běhání, které milovala.

„Přestala jsem běhat, ne snad proto, že bych četla, že je to nebezpečné. Ale spíš se mi líbila představa, že svému tělu (a rostoucímu miminku) dávám odpočinout od bušení do chodníku,“ dodala s úsměvem Pippa, která by měla porodit v říjnu.

VIDEO: Takhle se loni Pippa vdávala! Jak to vypadalo na královské veselce?

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce! Reuters

 

Fotogalerie
55 fotografií