Poprvé řekla americká herečka známá zejména ze seriálu Kravaťáci (Suits) své »ANO« filmovému producentovi Trevoru Engelsonovi (41), s nímž se seznámila v roce 2004 a po šestiletém vztahu se s ním také zasnoubila.

Engelson, který má vlastní produkční společnost, pracoval na řadě filmů, například na snímku Slečna zamilovaná se Sandrou Bullock (53) či komedii Robina Williamse (†63) Kněz je poděs. V roce 2010 produkoval i film s vážnější atmosférou – Nezapomeň na mě, kde si menší roličku střihla i samotná Markle.

Do manželství pak Meghan a Trevor vstoupili 10. září 2011 na pláži v Ocho Rios na Jamajce. Zde strávili bujarými oslavami celé čtyři dny a společnost jim dělalo 102 hostů. Nevěsta měla na sobě jednoduché bílé šaty a později na pláži vystavovala opálené tělo ve žlutých bikinkách. Samotná svatba prý ostatně moc dlouho netrvala. „Obřad skončil opravdu rychle, asi za 15 minut. Pak šli všichni tancovat. Vypadalo to, jako by všichni chtěli hlavně zapařit,“ svěřil britským médiím zdroj z okolí tehdejších novomanželů.

Těm ale láska moc dlouho nevydržela. V srpnu 2013 oznámili rozvod, který byl na poměry Hollywoodu poměrně klidný. Manželé na sebe navzájem neházeli špínu a veřejně jeden druhého nevinili. Jako důvod rozkolu uvedli pouze ‚neslučitelné rozdíly‘.

Podle všeho jim vztah přestal fungovat kvůli velké vzdálenosti. Meghan totiž kvůli seriálu Kravaťáci pracovala a žila v kanadském Torontu, zatímco jejího partnera zase práce uvázala v Los Angeles. Aby se setkali, musel jeden z nich absolvovat pětihodinový let.

Bolest z rozpadlého manželství pomáhal brunetce s kavkazskými kořeny překonat hokejista Michael Del Zotto (27), a tak se spekulovalo, zda byli jen přátelé, či něco víc. A také zda právě jejich blízký vztah nebyl posledním hřebíčkem do rakve manželství Markle s Engelsonem.

Ať tak či tak, právě kvůli tomu, že byla brunetka již jednou vdaná, musela k jejímu sňatku s Harrym dát svolení sama královna Alžběta II. (91). Je jasné, že Meganina druhá svatba bude daleko pohádkovější, vzhledem k tomu, že se přivdá do královské rodiny. Jistě si bude ve svůj slavný den připadat jako princezna, ačkoliv tento titul oficiálně nezíská. Ten totiž může nosit pouze královská dcera a ani sňatek s princem tak nestačí.

VIDEO:  Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!“

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!“ @TheBritishMonarchy

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan Markle najdete zde >>>

Fotogalerie
119 fotografií