Do Varů přijeli Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová jen na otočku a po celou dobu byli velmi rozněžnělí. Akorát se totiž vrátili z romantické dovolené na Santorini, kde strávili deset dní.

Kuchařová tu přebírala šek v hodnotě 250 tisíc korun pro svoji nadaci, která se věnuje pomoci seniorům. Ve Varech se zdrží však jen na skok. "My už jsme byli v Cannes, kde jsme si filmů užili dostatek. Já jsem tam byla pracovně a pak se mi už stýskalo, tak za mnou Ondra přijel," svěřila se Blesk.cz Kuchařová.

Ta vypadala naprosto skvostně. Nejen, že na sobě měla zatraceně sexy průhledné šaty z dílny Ivany Mentlové, ale pochlubila se také luxusními šperky v hodnotě 818 000 korun. Na sobě měla náramek z černých diamantů za 357 tisíc Kč, náušnice s měsíčními kameny za 212 tisíc Kč a prsten s bílými diamanty za 249 tisíc korun.

Drahými doplňky si jí ale hýčká i samotný Ondřej. "Dostala jsem nádherné diamantové náušnice k Valentýnu," prozradila Táňa a Ondra jí hned odporoval. "Počkej, já myslel, že tvůj nejdražší klenot jsem já," pošťuchoval ji.

Milenci se po celou dobu se od sebe neodtrhli, dokud Ondřej nespatřil malinkého chlapečka v kočárku. Ten mu uhranul natolik, že na něj soustředil všechnu svou pozornost. Možná už nejkrásnější pár českého showbyznysu plánuje, že by si k velké lásce a společnému bydlení pořídil ještě potomka...