Letní sezónu večírků odstartoval na nedělním festivalu nespočet známých celebrit. Nebýt čerstvě zamilované Míši Maurerové, která celý večer osahávala svého nového milence, se mnozí přišli pobavit bez svých partnerů či partnerek.

Nejkrásnější ženě světa Táně Kuchařové to ale kupodivu vůbec nevadilo, že vedle sebe tentokrát nemá svého přítele Ondřeje Brzobohatého. Poté, co si sama za barem namíchala několik koktejlů, na jevišti vrkala s profesionálním barmanem.

Kuchařové to za barem šlo rozhodně lépe než Ewě Farně. Dle jejího vysilujícího výrazu, lze říct, že jí to na jevišti sedí mnohem víc. Proto se raději ujala mikrofonu a nacpaná v kožené bundičce, která ji opět přidala kila navíc a rozevláté sukni ve tvaru stanu, se rozhopsala na pódium.

A zatímco krásky do sebe klopily drinky a juchaly před publikem, pánové, kteří nechali své partnerky doma, flirtovali s cizími ženami. Marešovi padla do oka jistá brunetka, Ray Koranteng se skvěle pobavil s Míšou Maurerovou a finalista Muže roku 2014 Michael Marek šeptal něžná slůvka do ucha Míše Noskové.

Jediný, kdo se držel zkrátka, byl ministr financí Andrej Babiš. Ten v tichosti popíjel ve společnosti svého syna a z povzdálí všechny potutelně pozoroval. Však on jim jednou všechny ty prohřešky pěkně spočítá…