Odloučení Daře i Matějovi zřejmě velmi prospělo. Dara se v Americe vzpamatovala z jeho nevěry a on v Indii přehodnotil únos dcery Laury, ze kterého obvinil na dálku Daru.

Právě Laura je zřejmě tím hlavním důvodem, proč udělali oba krok zpět. Partneři se po hudebníkově návratu domluvili, že si budou vycházet vstříc. A začali to realizovat hned. „S Matějem jsme se viděli v den jeho příletu z Indie,“ řekla Dara.

O dceru Lauru Homola dokonce pečoval celou sobotu, když zpěvačka moderovala Ples v Opeře. Druhý den si expartneři udělali společný výlet jako šťastná rodinka na Vyžlovku. Vypadá to tedy, že k žádnému soudu nedojde. „Jsme dospělí lidé a žádné křeče mezi námi neprobíhají. Vycházíme v pohodě, jsme přece oba rodiče Laury,“ řekla zpěvačka, která bude bez své dcery celý týden.

„Matěj bude mít malou u sebe a plánují, že společně vyrazí na hory.“ Rolins má v poslední době spoustu práce a dobré vztahy s Homolou jí pracovní kolotoč usnadní. „Jsem v jednom kole, točím CD, chystám se na turné s Danem Bártou. Čeká mě moderování České Miss a jezdím i na Slovensko,“ prozradila Blesku zpěvačka, která ví, že Homolovi mohla vždy v péči o Lauru důvěřovat. „Matěj Lauru miluje a je perfektní táta. Umí se o ni postarat,“ netajila nikdy Dara jistotu, kterou měla v Homolovi i před krachem jejich vztahu.

Fotogalerie
4 fotografie